2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
۴ ماهشه.چی بدم؟ فرنی میدم و حریره بادوم پوره موز و سیب زمینی میدم عق میزنه اصلا نمیخوره

ببین هفته اول فرنی هفته دوم یه وعده فرنی یه وعده حریره هفته سوم یه وعده فرنی یه وعده حریره یه وعده سوپ اگر ۱۰ روزه فرنی و حریره میدی کم کم سوپو براش شروع کن باز یکم جذاب تره

خداياشكرت....❤️ 
این منفیه یا مثبت

بچه ها توروخدا اینو ببینید منفیه یا مثبت ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماها که به سختی باردار میشیم بنظرم ریسک طبیعی بالاست برامون من اگه صد بار دیگه برگردم عقب باز سزارین ...

بله صد در صد، اگر دکتر یک درصد هم بگه طبیعی ریسک داره ترجیح میدم خودم درد بکشم تا خدای نکرده دخترم اذیت نشه.

همش دارم میگم که اگر منع پزشکی نداشته باشه نسبت به سزارین ارجحیت داره .

البته طبیعی برای نوزاد هم مزایا داره ، اون فشاری که موقع خروج از کانال زایمان بهش وارد میشه براش خیلی خوبه، مخصوصا برای ریه و جمجمه ش. مگر اینکه شرایط خطرناک باشه اون وقت یک درصد هم نباید ریسک کرد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای نه نگید بخیه شکم چیه من چندسال پیش جراحی شکم داشتم .خدا برای کسی نیاره از تلخترین وپر دردترین رو ...

عزیزم من نه تجربه طبیعی دارم نه سزارین ولی تواطرافیانم کسانی که طبیعی وسزارین بودن رودیدم هردوبعداززایمان دردداشتن بااین تفاوت که سزارینی هادیگه قبلش دردنداشتن،حالاانشاالله که هممون به مرحله ی زایمان برسیم یک کاریش میکنیم دیگه این همه سختی کشیدیم ،سختی آخری روهم همراه بالذت میکشیم😍🤲

اوضاعتون خیطه تصوراتم بهم ریخت خدا ازتون نگذره لعنتیا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااااى

بذار من برم تو بمون بچه ها بهت نياز دارن🤣🤣🤣🤣

شرم زده روى ماهتم ك اينقد پاك ى ساده بودى😅😅😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببین هفته اول فرنی هفته دوم یه وعده فرنی یه وعده حریره هفته سوم یه وعده فرنی یه وعده حریره یه وعده س ...

میشه بگی سوپ چجوری درست کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بتای قبلی چند بود؟

اولین بتامه😔

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
واقعا اواش ك خدا نصيب نكنه فكر كن من تبخال داشتم نميدونستم فكر كردم جوشه  اپيلاسيون كردم كل رو ...

وای اره منم همین راه میرفتم میترکیدن آبش پخش میشد تمام بدنم ورونام حتی مقعدم دراورد کلا واژنم وبدنم ورم کرده بود نمیتونستم دستشویی کنم از سوزششش ودردش موهامو میکشیدم خیلی روزای سختی بود خدا برای هیچکس نخواد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦