2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
دیگه ماهایی که سزارین کردیمو یا خاک یکسان نکن خواهر😂😂😂😂🤕🤕

نه گلممم، اتفاقا دارم میگم سزارین درد و سختیش خیلیییی بیشتره، طبیعی چند دقیقه درد میکشی و تمام. سزارین چند هفته که درد خود عمله بعدش هم عوارضش تا آخر عمر هست. دارم میگم راه کم دردتر و کم دردسر تر رو انتخاب کنن بچه هاااا.

دو قلو که طبیعی ریسک داره کلا 🤦

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شرایط خاصی نداشتم که نشه طبیعی زایمان کرد. موقعیت بچه اوکی بود فقط باید دهانه رحمم باز میشد. آمپول ف ...

ببخش اگه یادت انداختم عزیزم 

دخترت میاد میشه چشم و چراغ خونه بعدش خواهر برادرش❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااا، الان برای زایمان طبیعی خیلی روشها اومده که درد رو به حداقل میرسونه، مثل آمپول درد، زایما ...

ماها که به سختی باردار میشیم بنظرم ریسک طبیعی بالاست برامون من اگه صد بار دیگه برگردم عقب باز سزارینو انتخاب میکنم با اینکه خودم خیلی اذیت شدم ولی بچم راحت دنیا اومد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شماهم اقاى همسر خرابكارى كرد؟؟😅😅 بخدامن هنوز ك هنوزه سرزنشش ميكنم وگرنه چ گناهى كرده بودم تا ...

بله😬🤐چه بگم والله.مخصوصا بار اولش خیلی سخته نصیب دشمن آدم نشه.منم توسن۱۹سالگی.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
البته طبیعی هم بعدش دردزیادداره وقتی بچه بزرگ باشه بخیه هم میخوری،من که خواهرم طبیعی زایمان کردبچش چ ...

وای نه نگید بخیه شکم چیه من چندسال پیش جراحی شکم داشتم .خدا برای کسی نیاره از تلخترین وپر دردترین روزهای زندگیم بود.تا تجربه ندارین نمیتونید نظر بدین.من  تو دوماه بودم  درد شدید زایمان داشتم رو به مرگ میرفتم ومیومدم خونریزی های شدید  آخرشم جنین سالم چون قلبش تشکیل نشده بود به زور با کورتاژ از دست دادم ودیگه نتونستم طبیعی بارداربشم.روزهای سخت زیاده ولی گذشت.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الان چند وقتشه؟ سعی کن چیزای تکراری ندی یکم باید حوصله ه خرج بدی

۴ ماهشه.چی بدم؟

فرنی میدم و حریره بادوم

پوره موز و سیب زمینی میدم عق میزنه اصلا نمیخوره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
البته طبیعی هم بعدش دردزیادداره وقتی بچه بزرگ باشه بخیه هم میخوری،من که خواهرم طبیعی زایمان کردبچش چ ...

الهی عزیزممم، ماشالا خدا حفظش کنه 😍🤲

تجربه بخیه هم دارم، خیلییی به مراقبت بعدش و نحوه بخیه زدنش بستگی داره، من فقط دو سه روز اول سوزش داشتم بعدش دیگه هیچی حس نمیکردم‌.

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹 به نيت شما سوره یاسین هدیه به اباصالح المهدی (عج) خوندم. ان شاالله كه ...

هانیل جان شما میتونی بتا بخونی انگار تیتر بتام با سری های پیش فرق داره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

وای توروخدا یکی به من کمک کنه من هنوز تو شوکم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خداروشکر  دختره🥰 من طول سرویکسم ۳۰ میلیمتر خیلی استرسشو دارم دکترم معاینه کرد گفت احتیاج به ...

عزیزممم، خدا حفظش کنه 😍🤲

دکتر گفته احتیاجی نیست دیگه چرا استرس داری؟؟ خوبه عزیزم، زیر ۲۶ سانت نگران کننده ست. ان شاالله که صحیح و سلامت دنیا میاد 🌹🤲

بله😬🤐چه بگم والله.مخصوصا بار اولش خیلی سخته نصیب دشمن آدم نشه.منم توسن۱۹سالگی.

واقعا اواش ك خدا نصيب نكنه

فكر كن من تبخال داشتم نميدونستم فكر كردم جوشه  اپيلاسيون كردم كل رو واژن و باسن و اطراف مقعد و حتى كشاله هاى رونم پخش شد بحدى ك رفتم دكتر گفت چيكار كردى اينجور شده

تا دو هفته نااااابود بودم و هيچكسم نبود ب دادم برسه

شوهرمم صبح ميرفت شب ميومد فقط ى ووزايى اگر ميتونست وسط روز ميومد ى سرى كارهامو ميكرد ميرفت

واقعا خدا نصيب دشمنت هم نكنه

😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم