2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اها واقعا راحت شدم از شر امپول ولی نمیدونم چرا چند روز باسنم بد درد میکنه سمت چپ 

من هنوز دو طرف باسنم جاى سفت فشار بياد درد ميكنه احساس ميكنم گوشتش اسيب ديده😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستانی که انقباض یا درد تو ناحیه شکم دارید به این نکته توجه کنید  دخترعمو من متخصص و جراح زنا ...

مرسی عزیزم فقط من نوک سینم میخاره همش روغن میزنم مشکل داره ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز رفتم سونو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ان تی ،نمیدونم هنوز بخورم یا نه 

عزيزم بسلامتى

ان تى چند بود؟ جنسيت رو نگفت؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@هاجر٧٦ عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹 به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان ...

اللهی قربونت برم عزیزم ممنونم خدا گل دخترتو سالم بذاره بغلت گلم..ممنونم 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من هنوز دو طرف باسنم جاى سفت فشار بياد درد ميكنه احساس ميكنم گوشتش اسيب ديده😅

وای اره فک کن ب گوشت همینجور سوزن سوزن بزنی چی میمونه ازش تازه میگم تعجب کرده یکی دو هفته امپول نزده 🤣🤣برا همین درد میکنه 

با بیمه انقدر شد ؟ فک کنم شهر تا شهر مرکز با مرکز قیمتا فرق میکنه من بیمه ندارم ازادم 

نه سونو ازاد بود

البته ازمايشم با بيمه شد اينقدر

وای اره فک کن ب گوشت همینجور سوزن سوزن بزنی چی میمونه ازش تازه میگم تعجب کرده یکی دو هفته امپول نزده ...

🤣🤣🤣

همينم هست بدنا بعد ى مدت ك نباشه كمبودشو حس ميكنن

نه سونو ازاد بود البته ازمايشم با بيمه شد اينقدر

اها برا من ازمایشم ازاد شد ۳۹۰زیاد فرق نداره پس با بیمه سونو داپلر هم داشتی ؟

ماساژ نده فقط روغن بزن و بس  مثلا نوک سینت رو نگیر تو دستت ماساژ نده خوب نیست

اقا همسر من ى سرى چيزارو منعش كنم فكر ميكنه دارم طاقچه بالا ميذارم چيكار كنم؟؟

حالا نزديكى براش قابل دركه ى مقدار

بقيه رو چ كنم🫣🫣🫣

پيام نسرين رو اسكرين ميگيرم ميفرستم ك ببينه

اها برا من ازمایشم ازاد شد ۳۹۰زیاد فرق نداره پس با بیمه سونو داپلر هم داشتی ؟

نه نداشتم

ماساژ نده فقط روغن بزن و بس  مثلا نوک سینت رو نگیر تو دستت ماساژ نده خوب نیست

نه ماساژ نمیدم در حدی ک بزنم بهش ولی شکمم و ماساژ میدم اونم نه زیاد من روغن زیتون میزنم شما پماد نمیزنید برم پمادش هم بگیرم