2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست

دخترا گشنه م شده از اینورم از وقتی کرونا اومده وسواس پیدا کردم نمی‌دونم چیکار کنم خیلی بد گشنمه 🤪🤪🤪🤪

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستان عزیزم منم توی سیکل انتقال هستم ولی نمیدونم چرا اصلا حال و حوصله ندارم واقعا این پروسه خسته کنندس مخصوصا که اخرش معلوم نیست دفعه های قبلی کلی ذوق داشتم برای انتقال ولی این دفعه واقعا بی انگیزم ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩ 

این دفعه پنجمه میخوام انتقال بدم برام دعا کنید

چی میشد ما هم مثل بقیه بی دردسر باردار میشدیم بقیه تا میان بفهمن حاملن دوماهشون شده 

ما از قبلش باید چشم انتظاری بکشیم، الان احساس میکنم چقد توی این راه پیر شدم😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد که از اینو و اون حرف و متلک شنیدیم مخصوصا بعد از منفی شدنا که برو رحم اجاره ای بگیر و فلان.... دیگه انگیزه ندارم کاشکی برای ما یه راه چاره ای بود بخدا الان که اینارو میگم اشکم بند نمیاد اینجا همه با هم همدردیم

دوستان عزیزم منم توی سیکل انتقال هستم ولی نمیدونم چرا اصلا حال و حوصله ندارم واقعا این پروسه خسته کن ...

بعضی وقتا حس میکنم خدا مارو افریده که بشیم درس عبرت برای بقیه بندهاش 😔که بگه ببین میتونستم مثل این بیافرینمت ولی نخاستم 

امروز تو اینستاگرام یه متن خیلی قشنگ بود نوشته بود

خدایااااا خواسته های منو تو اوج جوونی بهم بده وگرنه وقتی نه دیگ حسشو دارم نه هیجانشو دارم نه انگیزش 

دیگه دادن و ندادنت چه سود😔

نه عزیزم آزمایش ندادم  پریود هم نشدم هانیل جون مدروکسی پروژسترون که قطع کردم ۱ تیر و ۱۳ تیر پ ...

يكي از عوارض پروژسترون درد سينه ست ولي حين مصرف . بي بي چك بذار ان شاالله كه خيره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها انتقال جنینام منفی شد 😔

عزیزدلم.. فقط به این فکر کن که کار خدا همیشه سروقته..یه روزی میرسه که وقتش باشه و تو هم باردار میشی خوشکلم 😔درکت میکنم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
امروز چقدر همه ناراحت و غمگینن دوتا انتقال منفی یه خونریزی  خدا به دلتون صبر بده ان شالله &nbs ...

ای بابا چرا از همین الان نفوس بد میزنی.. انشالله که مثبت میشی گلم اینجوری فکر نکن 

انشاالله دفعه دیگه مثبت میشی عزیزم بازم جنین داری؟برات دعامیکنم دفعه دیگه پایان انتظارت باشه گلم

اره گلم جنین دارم.. انشالله عزیزم همچنین شما که انشالله بحق همین ماه به مراد دلت برسی الهی 

يكي از عوارض پروژسترون درد سينه ست ولي حين مصرف . بي بي چك بذار ان شاالله كه خيره

فردا بی بی چک میخرم البته نمیشه به بی بی چک اعتماد کرد. ان شاالله که خیره 

عوارض ال آرژنین نیست؟

از بس سختی کشیدیم بارداری رو از محالات می بینم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عزیزم حتما خبر بده از احوالت انشاالله که چیزی نشده و همه چی بخوبی پیش میره

سلام عزیزم سونو شدم گفت هست قلبش میزنه ولی احتمال سقط هست با توجه به خونریزیم و آنوکسا آ اس آ فعلا قطع کرد