2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
خیلی امیدوار بودم بیشتر از من مامانم همسرم مادرشوهرم همگی همش ذکر می گفتیم و از ته دل از خدا می ...

ناامید نباش بگرد کی‌یف دنیا رو ببر کنارش هم درمانتو ادامه بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم کی باید دوباره انتقال بدم  داروهام و قطع کنم

معمولا پریود بشی پریودی بعدی میتونی بری انشاالله که ایندفعه خیره عزیز دلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی عزیز دلم که یه کم آروم شدم با حرفات سرکارم فقط منتظرم برم بیرون انقدر گریه کنم که نفس کم بیار ...

عزیزم واقعا درکت می کنم. من با دومین انتقال برام مثبت شد ولی تو هفته 26 دچار مسمومیت شدم و بچم رو از دست دادم واقعا برام سخت بود بعد اون همه سختی باز برگشته بودم به همون نقطه اول. ان شاء الله خدا خودش نتیجه این صبوری ها و سختی هایی که کشیدیم رو میده

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ممنونم کی باید دوباره انتقال بدم  داروهام و قطع کنم

داروها رو که قطع کنی چند روز بعدش پریود میشی

بستگی به نظر دکترت داره

ولی معمولا تا انتقال بعدی یک یا دو پریود فاصله میدن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

برای دوستان عزیزی که منفی شدن واقعا و از صمیم قلب متاسفم با تمام وجودم درکتون میکنم و حستون رو میفهمم ان شاالله خدا لطفش و مرحمتش رو شامل همه چشم انتظارا بکنه 😭😭😭🤲🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم واقعا درکت می کنم. من با دومین انتقال برام مثبت شد ولی تو هفته 26 دچار مسمومیت شدم و بچم رو از ...

ان شاء الله خدا بزودی برات جبران کنه و جاش تو بغلت پر بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

@farinazzz    

سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم بقیه دوران بارداری رو خیلی خوب و بدون کوچکترین مشکلی بگذرونی دختر نازت رو به سلامتی بغل بگیری 😍😍🤲🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
معمولا پریود بشی پریودی بعدی میتونی بری انشاالله که ایندفعه خیره عزیز دلم

خدا کریمه داروهام رو گامل قطع کنم الان؟

بعد قطع دارو چقدر طول میکشه پریود شم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزيزم نوك سينه معمولا توي بارداري حساس ميشه، آزمايش دادي؟

نه عزیزم آزمایش ندادم

پریود هم نشدم

هانیل جون مدروکسی پروژسترون که قطع کردم ۱ تیر و ۱۳ تیر پریود شدم دیگه نشدم نمیدونم چرا 

عوارض مدروکسی پروژسترون نیست؟

نوک سینه ام از دیروز حساس شده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نداشتیم ناامیدی  انشاالله شما مثبتی دوستای گلمم انشاالله نتیجه بگیرن به زودی

انشالله🤲🤲🤲🤲

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیز دلم انشاالله بهترینها برات رقم بخوره خیلی سخته میدونم

ان شاء الله 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خدا کریمه داروهام رو گامل قطع کنم الان؟ بعد قطع دارو چقدر طول میکشه پریود شم

پردنیزولون داشته باشی باید یواش یواش قطع کنی بقیه دارو ها رو هم قطع کنی بدن با بدن فرق داره مثلا برا من ده روز بعضی وقتا هم بیشتر طول کشید