2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اره منم توکل بخدا ولی پشت این ذوقی که دارم ی غمی هم کنار گذاشتم اگه خدای نکرده نشد داغون نشم دوباره ...

🤲پناه به خودش ما تلاشمونو کردیم بقیش دیگه با اون بالا سریه شاید که دلش بسوزه و مام مثبت بشیم😓

سلام گلم ممنون از توضيحاتت. 🌹🌹 منم فقط فاكتور ana1/26 بود دو هفته هست پردينزون و هيدروكسي كلرولين ...

سلام عزیزم...ana شما زیاد بالا نیست.احتمالا تا الانم منفی شده..مال من خیلی بالا بود 4/2....

انشالله حتما مثبت میشین.🙏🌹🌹

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما بنظرتون بعد این منفی شدن بهتره زود وارد سیکل بعدی بشیم یا استراحت بدیم به بدن بعد؟؟؟

میشه شرایط بعد منفی شدن و بگین ممنونم... 😓😓😓

کاش بهم نمیگفت دوباره تکرار کن ازمایشو..🙁🙁بااینکه هیچ امیدی ندارم ولی چه کم مجبورم برم بدم چون دکتر خواسته 😣😣

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام شما کی باید بری ازمایش عزیزم؟

بعد عاشورا اگه خداخواست تازه بیبی چک زدم خرابه یا منفیه؟؟ خط اولی نصف ونمبه در اومد زود هم رنگ نگرفت

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام مبارکتون باشه انشالله زانو خیر زمین بگذاری  علائم چیا داشتی عزیزم

روز نهم انتقالم ،لک لانه گزینی داشتم 

پاهامم از زانو ب پایین درد پریود داشت همین 

بقیه حالتام مثل بزرگی سینه و گرسنگی و اینا که دفعات قبلم داشتم میگفتن مال داروهاست 

ولی لک لانه گزینی روز نهم خیلی واضح بود 

روز نهم انتقالم ،لک لانه گزینی داشتم  پاهامم از زانو ب پایین درد پریود داشت همین  بقیه ح ...

یعنی بارای قبل لک نداشتی؟؟؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
یعنی بارای قبل لک نداشتی؟؟؟؟

بارای قبل مثل لکه بینی قبل از پریود بود یبار روز سوم یبار روز هفتم 

ولی اینبار ببخشید تا نشستم سه قطره خون اومد و تمام شد دیگه بعدش روی دستمال هیچی ندیدم 

خودم حدس زدم مال لانه گرینی باشه

سلام به همه من امروز سیزدهم انتقالم بود بتام شد ۱۱۳۳ ولی جلوش نوشته H کسی میدونه چرا؟؟

مبارک باشه عزیزم🤩🤩انشالله نه ماه رو بسلامتی سپری کنی و نی نی رو بغل بگیری 

برای منم دعا کن تا خدا حاجتمو بده  امروز چهار پریودیمه  و دارم داروی انتقال مصرف میکنم 

بار اول مثبت شدی؟؟چه کارایی انجام دادی قبل و بعد انتقال؟

این بیبی خراب هست یا منفیه؟؟

خرابه عزيزم انگار

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم