2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام خدمت همگي ان شالله كه خوب باااشين و التماس دعاااا دارين تواين شبااااا از همگيتون ان شالله همت ...

به سلامتی ان شاالله 😍 ای جانممم 😍😍😍 منم حدسم این بود که نی نی شما پسر هستش 😍😍😍خدا حفظش کنه .در مورد موضوعات دیگه که مطرح کردین من بی اطلاع هستم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام .بچه ها من بعد از عمل لاپراسکوپی سه تا دیفرلین زدم .۱۵روز بعد اخرین دیفرلین ۵ روز روزی سه تاhmg ...

بعد از تزریق این دیفرلین و میکرورلین و دکاپپتیل تا چند ماه عملکرد تخمدان خاموش میشه و تخمکی آزاد نمیشه حالا اونم احتمالا بستگی به دوز دارو و بدن فرد داشته باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دکتر این و برای رفع یبوست روده بهم داد که نفخ روده و شکم رو هم بر طرف میکرد ولی من مشکلم معده اس ...

خیلی مطمئن نیستم ولی فکر کنم اینجا خونده بودم دوستان با مشکل معده پنتوپرازول مصرف کرده بودن .حالا دوستان دیگه بهتر میتونن راهنمایی کنن

بعد ای وی اف باید استراحت مطلق کرد؟

نه استراحت مطلق نبودم.. ولی چون خونمون پله داره گفتن که نباید زیاد بالا پایین کنم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزم من چهارشنبه زایمان کردم ۳۸ هفته و ۳ روز بودم

شوره جان قدم نورسیده مبارک باشه خیلی خیلی بهتون تبریک میگم 😍😍😍 ان شاالله که پرخیر و برکت باشه و زیر سایه شما خوشبخت و سعادتمند بشه 😍😍😍😍

نسریم مهر و فریناز مگه شما تو فامیل سابقه سندروم داون دارین ؟؟؟؟ مگه این موضوع ارثی نیس؟

نه ربطی به ارث نداره عزیزم 

مگه چن‌تا آمپول داری ؟ برا من یه دونست 

گلم من قرصشو استفاده میکنم روزی سه تا هست با استرادیول 😮‍💨

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
@شوره     شوره جان مبارک باشه انشالله زیر سایه شما و پدرش سالیان سال ب خوبی و خوشی بگذرو ...

ممنون عزیزم ان شالله

ان شالله بزودی قسمت خودتون میشه تو اتاق عمل دوستای نی نی سایتو یاد کردم وقتی داشتن بچه رو میگرفتن. ان شالله بزودی میاین خبر بارداری میدین

خدایا شکرت
ای جونم مبارکه عزیز من انشاالله که عروسیشو ببینی وای چه خبر فوق العاده ای خودت خوبی نی نی خوشگلمون خ ...

ممنون عزیزم ان شالله قسمت خودت. خوبیم خدا رو شکر فقط سزارین خیلی سخته😭 بچه داره یکم زردی میگیره امیدوارم زیاد نشه

خدایا شکرت
سلام خدمت همگي ان شالله كه خوب باااشين و التماس دعاااا دارين تواين شبااااا از همگيتون ان شالله همت ...

سلام عزيزم به سلاااامتي و مباركي ان شاالله 😍😍

نگران نباش بالاخره كم كم جذب ميشه استراحتت رو ادامه بدهعزيزم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم