2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم قربونت برم... الهی امین  روز ۱۶ ام..بتام ۱.۲ بود بیبی اصلا نزده بودم

🥺🥺🥺

متاسفم واقعا

ادم هيچى نميتونه بگه جز اينكه واقعا از ته دلمون بخوايم ك خودش معجزه ش رو به زودى بهت نشون بده و سال ديگه اينموقع دردونه ت تو بغلت باشه و روضه على اصغر برى🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اصلااا براشون اهميتي نداره من تو خود دكترا هم ديدم خيلي در كمال خونسردي خون بدل مادر ميكنن الان نسري ...

سلام عزيزم

بهترى؟

توكل كردم بخدا معجزه جان

ان شاالله خودش مراقبشه عزيزم چون اين ديگه از دست من خارج هس و چيزى نيست ك بگم كم كارى از من بوده مثل هماتوم و قند و عفونت و بقيه مسائل

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان لطفا اگر کسی اطلاعات داره جواب من و بده واقعا حالم خوب نیست متشکر  

داروى معده فقط لاكسى ژل مجازى بخورى عزيزم

معده ت رو روان ميكنه ملين خوبيه

طبيعتا نفخت هم ميگيره

اونو باید با دکترت صحبت کنی متاسفانه در این مورد هیچکس نمیتونه نظر بده

تا بعد عاشورا نیستش، خواستم گرمی بخورم بچه ها میگن خوب نیست ضخامت رو کم میکنع میگم پروژسترون بخورم سر خود میترسم بد باشه ،شنبه آخرین قرص ال دی رو خوردم این ۶ روزه پری نیومده

سلام خدمت همگي ان شالله كه خوب باااشين و التماس دعاااا دارين تواين شبااااا از همگيتون ان شالله همت ...

عزيزمممم🥹

ميدونم دختر دوست داشتى اما فداى سرت

فقط ساااالم باشن فقطططط

اشكال نداره دوتا پسرپاى هم بزرگ ميشن بهتر ب اموراتشون ميرسى

عزیزم اون مگه برای روده نیست? من گاز و رفلکس معده دارم 

نه عزيزم روده چيه؟

معده ت رو فعال ميكنه اگر يبوست دارى و دفعت راحت ميشه

در مقابلش طبيعتا نفخ هم خوب ميشه

حالا بازم ميخواى صبر كن ببين بقيه دوستان چى ميگن

واسه رفلاكس معده ك فكر كنم بايد تحمل كنى و سعى كنى زياد رو غذا اب نخورى ك معده ت ترش نكنه

نه عزيزم روده چيه؟ معده ت رو فعال ميكنه اگر يبوست دارى و دفعت راحت ميشه در مقابلش طبيعتا نفخ هم خو ...

اخه دکتر این و برای رفع یبوست روده بهم داد که نفخ روده و شکم رو هم بر طرف میکرد ولی من مشکلم معده است نفسم و تنگ کرده .دوستان نیستن جواب بدن 

سلام عزيزم بهترى؟ توكل كردم بخدا معجزه جان ان شاالله خودش مراقبشه عزيزم چون اين ديگه از دست من خا ...

هيچي نيست من مطمينم ان شالله همه چي عاليه عزيزم

خداروشكر خوبم  فقط ديرو سونو دادم هماتومم همونقدره كي ميشه تموم بشه يعني؟ ميدوني ميترسم يهووو بزرگتر بشه كاش ميشد دوهفته استراحت مطلق كنم تموم بشه بره بي كارش

راستش از ان تي حدود سه هفتس يهفتش كه مامانم بود

دوهفته بعدشو يكم درگير كرونا پسرم بود وگرنه جونيم نداشتم بگي كار ميكردم ميشد بگي بيشتر ولوو بودم جزغذاا دادن و گذاشتن براي پسرم ولي نميدونم چرااا رفع نميشه