2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045633 بازدید | 684476 پست
ممنون عزیزدلم الهی آمین همچنین شما هم حاجت دلتو بگیری.بوشهرم عزیزم

سلام منم استان بوشهر هستم در چه مرحله هستی کجا میری دکترت کیه .من شیراز دکتر عمویی و فعلا تازه منفی شدم جنین ندارم و دکتر گفته هیستروسکوپی باید بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم برا ناامیدی زود نیست ؟

امیدوارم که اشتباه کرده باشم ولی خوب دیگه چقدر دلم رو خوش کنم که میشه ولی نمیشه، من اولین بار که ای وی اف کردم مثبت شد ولی 8هفته سقط شد، طبیعی هم دوبار زیر نظر دکتر باردار شدم اونم سقط شدن 

من امروز مثلا روز اول پریودم بود ولی خیلی کم بود خیلی دمنوش گرمم درست کردم خوردم ولی بازم درست نشد م ...

اصلا گرمی نخور اینجوری خونریزیت زیاد شه ضخامتت میاد پایین 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آره تو چندتا تاپيك همينو خوندم ك اصلا خون رو ازمايش نميگيرن و همش محاسبات كامپيوترى هست خب بيچاره م ...

نگران نباش فریناز جون اینا فقط استرس الکی پول تراشیدن بیش از ح‌ده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
والا خانم جوري منو ترسوند گفت واقعااا داري اينارو ميخوري اينا حلال دراب نيستن و در چربين براي مغز بچ ...

نمیدونم واقعا، شاید ویتامینها و چیزایی که تو پریناتال هست حلال در آبن که ضرر ندارن

دقیقا تو سه ماهه دوم بودی نگران نباشبازم من برات یک کم تحقیق میکنم میگم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فریناز قشنگم مطمئن باش حال دختر گلمون خوبه خوب هستش خیالت راحت😘😘😘😍

ان شاالله چيكا جون

خدا خودش ب دلمون رحم كنه🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نگران نباش فریناز جون اینا فقط استرس الکی پول تراشیدن بیش از ح‌ده 

اكرم جون🥺 خيلى محتاج دعام

ان شاالله همينطور باشه🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اكرم جون🥺 خيلى محتاج دعام ان شاالله همينطور باشه🤲🏻💚

عزیزم سلام خوبی اصلا دلنگران نباش گر نگهدار من است شیشه را بغل سنگ نگه میدارد 

اینا همش تو کامپیوتره اعدادش انشاالله سالمن و دل مامانشون هم قرص باشه😍😍😍🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من امروز مثلا روز اول پریودم بود ولی خیلی کم بود خیلی دمنوش گرمم درست کردم خوردم ولی بازم درست نشد م ...

سلام دوست خوبم دمنوش نخور چون ضخامتت رو میاره پایین 

اجازه بدید روند طبیعی خودش رو طی کنه 

اگه کامل خون ریزی داشتی ولو کم بله روز اول بوده

اكرم جون🥺 خيلى محتاج دعام ان شاالله همينطور باشه🤲🏻💚

اصلا نگران نباش، مهم nt هست که سالم بوده و مشکلی نداشته. حالا سلفری هم میدی و خیالت راحت میشه

اینجا بالای ۳۵ سال بیشتریا سلفری میدن، البته انتخابیه و اجباری نیست

اگر یکیشون مشکل داشته داشته باشه، یعنی اگر ان تی یه مشکلی نشون بده یا سلفری یه مشکلی نشون بده، بعدش آمنیوسنتز میگیرن

چون فقط اونه که خطا نداره

اصلا نگران نباش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️