2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
آفرین مامان حرف گوش کن  نی نی جونتم میبینه چنین مامان خوبی داره ذوق میکنه ها 🤩🤩🤩 آرامشتو ح ...

😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام گلم ممنونم ازت که به یادم هستی انشاالله ثوابش نصیب خودت بشه گلم 

سلام عزيزمن

ممنونم از شماا

بخدا تا حال و هواي دعاايي ميگيرم همتون از جلو چشمم رد ميشين😊🙏ان شالله قابل باشمووو و تاثيري داشته باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من فشارم پایین ده رو هفت  چیکار کنم بالا بره سردرد منو کلافه کرده  یازده رو هفت ب ...

عزیزم فشار ده پایین نییت، زیر ۹ یکم پایینه، خیلی نمک و اینا نخور خوب نیست.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نميدونم كجاشو بايد ببينم؟ توى توضيحات پايين زده ١:٧٢ فكر كنم اينه🥺

عاره همينه مطمينن بخاطر سنتون بوووده نكران نباش فقط يكم دل مشغولي داره كه ان شالله ختم بخير ميشه

سلفري جوابش چند روزه مياد؟

سلام دوستام عزيزم ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚 ريسك سندروم داون ب ...

عزیزم ریسک آزمایش خیلی مهم نیست چون خیلی موارد رو شامل میشه، مهم همون ان تی هست. اصلاااا نگران نباش، حالا میری سلفری خیالت راحت میشه توکل بر خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستام عزيزم ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚 ريسك سندروم داون ب ...

انشاالله که مشکلی نیست وجواب آزمایشتون هم خوبه وهمه چیزختم به خیرمیشه،باتوکل به خداوتوسل به امام رضا

عزیزم ریسک آزمایش خیلی مهم نیست چون خیلی موارد رو شامل میشه، مهم همون ان تی هست. اصلاااا نگران نباش، ...

التماس دعا سحرجان💚🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاالله که مشکلی نیست وجواب آزمایشتون هم خوبه وهمه چیزختم به خیرمیشه،باتوکل به خداوتوسل به امام رضا

ممنونم عزيزم ان شاالله🤲🏻💚

خدا همه تو دلى هارو در پناه خودش و ائمه اطهار حفظ كنه

التماس دعا سحرجان💚🤲🏻

ببين كلا برنامس هر چي كه تو تواون  كاغذ وارد كرده باشي

از سن تخمك

سن مادر سن پدر 

ان تي 

هفته انجام ازمايش همه رو وارد ميكنن بعد حالا اون يه ريسكي ميده كه خيلي قااابل اتكااا نيست مطمينم جواب سلفري به اميد خداا عاليه