2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
سلام دوستام عزيزم ممنون از دلگرمى و دعاهاتون ان شاالله خيرش برگرده ب خودتون💚💚 ريسك سندروم داون ب ...

خدا حافظ دختر نازت باشه عزیزم استرس رو از خودت دور کن .مطمئنم همه چیز ختم بخیر میشه 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم شما میدونی من الان چند هفته ام؟چطوری حساب کنم؟ اگه حوصله نداری جواب نده😘

عزيزم من همين امشبم دكترم از اولين روز اخرين پريود حساب كرد و حتى ب هفته سونو توجه مكرد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم  انشالله که خیر نگران نباش عدد سونوت عالی غصه نخور این ریسک و برای هنه میزنن  ...

الهى فداتشم نسرين جون

خداكنه بخير بگذره

بلا از همه جنين ها و بچه هادور باشه🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم من همين امشبم دكترم از اولين روز اخرين پريود حساب كرد و حتى ب هفته سونو توجه مكرد

اینکه میگن واس ای وی اف تاریخ انتقال رو جمع ۱۴ کنین 

منظورشون از تاریخ انتقال تعداد روزای گذشته از انتقاله یا همون مثلا ۱۸ام که تاریخ انتقاله؟

بزار حساب كنم ٥ هفته و ٤ روز بدون احتساب سن حنين❤️❤️❤️

چه جوری حساب کردی جیگر؟

عدد ۱۸ رو بعلاوه ۱۴ کردی؟

من الان اینکارو کردم تقسیم بر هفت کردم شد چهار هفته و پنج روز با سن جنین میشه پنج هفته

فریناز جان من که وضعیتم بدتر از خودت بود بهم دلداری میدادی  خداروشکر تو که همه چی خوبه اینم با ...

باشه چشم

خيلى دارم سعى ميكنم💚

حالا ى خرده تاپيك هاى سلفرى هم زيرو رو كردم حرف شمارو اكثرا زدن

بازى ازمايشگاهى و پول و سن و اينا

خدابخير كنه ان شاالله

خدا حافظ دختر نازت باشه عزیزم استرس رو از خودت دور کن .مطمئنم همه چیز ختم بخیر میشه 🙏🏻🙏🏻

ممنونم راديس جون

از دعاى خير شما دوستان مطمئنم خدا بهم نظر ميكنه دوباره💚😘

فريناز ريسك رو چند زده يك به چند؟؟

نميدونم كجاشو بايد ببينم؟

توى توضيحات پايين زده ١:٧٢ فكر كنم اينه🥺

باشه چشم خيلى دارم سعى ميكنم💚 حالا ى خرده تاپيك هاى سلفرى هم زيرو رو كردم حرف شمارو اكثرا زدن با ...

آفرین مامان حرف گوش کن 

نی نی جونتم میبینه چنین مامان خوبی داره ذوق میکنه ها 🤩🤩🤩

آرامشتو حفظ کن توکل کن به خدا انشالله خیر 

🙏🙏🤲🤲🤲

اینکه میگن واس ای وی اف تاریخ انتقال رو جمع ۱۴ کنین  منظورشون از تاریخ انتقال تعداد روزای گذشت ...

نه همون روزهايى ك گذشته