2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
😂😂شوهرم بهم گفت نبینم بگی من به تو ویار دارم چون داشتیم طرفمون یه خانمه باردار شد شوهرشو از خونشون ...

من از اولين اقدامم دعا كردم خدايا نه تهوع داشته باشم نه ب شوهرم ويار داشته باشم

چون هردوش تو غربت سخته بدون شوهرم كسى رو نداشتم واسه تهوع هم اگه بود كى ميخواست ى غذايي بده من بخورم ك نميرم😅😅

شكرخدا هيچكدومشم نداشتم

اتفاقا بيشتر از قبل هم عاشق شوهرم شدم🤪

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم همین بود، کل ۹ ماه رو اومد خونه ی ما، تلفنی هم راضی نمیشد با شوهرش حرف بزنه 😐😐😅😅

واى چ سخت🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من از اولين اقدامم دعا كردم خدايا نه تهوع داشته باشم نه ب شوهرم ويار داشته باشم چون هردوش تو غربت س ...

الهی عزیزم اره واقعان خیلی سخته خداروشکر که نداشتی 

عشقتون پایدار باشه گلم 

من روزها انقدر بی حال میشم از گشنگی و ضعف دارم میمیرم نمیتونم پاشم یه چیز بخورم 😑شوهرم خونه باشه راحتم هی بهش دستور میدم 😂😂

اهوم ن من در حد دوتا قاشق مربا خوری میشه ولی سعی میکنم همه روز نخورم شوهرم همش یه چیز گیر میکنم نمید ...

باید بری توی قمسمت نی نی سایت من، قسمت اطلاعات کاربری من، اونجا تنظیم کنی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
روز دهم 

خیلی متاسفم، امیدوارم بزودی نتیجه زحماتت رو بگیری🙏🏻

دیگه متاسفانه روز دهم اگر باردار بودی باید آزمایش خون نشون میداد. 

اما باید تا وقتیکه دکتر میگه داروهاتو مصرف کنی

تو امریکا آزمایش خون بعد از انتقال روز ده هست. چون اگر مثبت باشه روز ده تو خون نشون میده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا به داد همسرت برسه 😅😅 من همش حس میکردم همسرم کثیفه ، با اینکه وسواس داره روزی دو بار حداقل میر ...

همسرم میره اون اتاق میخوابه میگه بو پیاز بهت میخوره پیشت نباشم بهتره بنده خدا مدام تو حمامه  

ببین روالش اینه تا ۱۴صبر کنی من بتام سری قبل یازده بود روز ۱۳ ،اما دکترم اجازه قطع دارو رو نداد گفت ...

ببین متاسفانه یکی از نشونه های بارداری پوچ همبن بتای خیلی پایینه. ولی هیچ دکتری ریسک نمیکنه بگه قطع کن دارو رو

بتای پایین یا نامنظم بالا رفتن بتا به احتمال زیاد پوچ یا شیمیایی هست، میدونم بعضیا هم بودن که بتاشون پایین بوده و بچه شون بدنیا اومده اما در بیشتر موارد اینطور نمیشه 😔

خوب ۱۱ خیلی کمه برای روز ۱۳.

من همیشه میبینم تو تاپیک بچه ها میگن ولی نمیخوام نا امیدشون کنم هیچی نمیگم. زمان شما هم قشنگ یادمه بتات خیلی پایین بود دلم نیومد هیچی بگم. 

انشالله اینبار با یه بتای تپل مپل سورپرایز میشی 😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون عزیزم ولی ب هر خوراکی فکر میکنم چنان حالت تهوع میگیرم ک دل و رودم میاد تو حلقم از بوی مردا هم ...

چقدر سخت اذیت میشی ک سیرابی نمیتونی بخوری برا من تهوع و کم میکرد  بعضی وقتا هیچی نمیتونستم بخورم نون و ماست میخوردم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️