2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آره منم همین بودم یه روز عاشق آش بودم فرداش همون رو نمی‌تونستم بخورم 🤦 ولی کلا غذاهای سرد و نونی رو ...

منم دکترم چکاب نوشت تازه😐برم فردا بدم ببینم چه خبره منم تیروییدم کم کاره ،چندهفتگی ویارت کمتر شد؟

ممنون عزیزم ولی ب هر خوراکی فکر میکنم چنان حالت تهوع میگیرم ک دل و رودم میاد تو حلقم از بوی مردا هم ...

خدا به داد همسرت برسه 😅😅

من همش حس میکردم همسرم کثیفه ، با اینکه وسواس داره روزی دو بار حداقل میره دوش میگیره 🙈🤦

ولی الان بهتر شدم دیگه اون حس رو ندارم شکر خدا 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دکترم چکاب نوشت تازه😐برم فردا بدم ببینم چه خبره منم تیروییدم کم کاره ،چندهفتگی ویارت کمتر شد؟

ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

از هفته ۱۶ کم کم بهتر شد دیگه، الان فقط یه روزایی تهوع دارم اونم خیلی کم.

سلام بچها امیدوارم حال دلتون خوب باشه ، خوردن شیره انگور با ارده اشکال نداره جدیدا صبحانه میخورم&nb ...

سلام عزیزم نه بخور خیلیم خوبه ولی چون گرمیه تابستونم هست زیاده روی نکن

سلام بچها امیدوارم حال دلتون خوب باشه ، خوردن شیره انگور با ارده اشکال نداره جدیدا صبحانه میخورم&nb ...

سلام عزیزم، نه ولی ارده زیاد نخور، در حد یکی دو قاشق غذاخوری بیشتر نخور روزانه‌

تیکر چرا نمیذاری؟ 😍

خدا به داد همسرت برسه 😅😅 من همش حس میکردم همسرم کثیفه ، با اینکه وسواس داره روزی دو بار حداقل میر ...

😂😂شوهرم بهم گفت نبینم بگی من به تو ویار دارم چون داشتیم طرفمون یه خانمه باردار شد شوهرشو از خونشون بیرون میکرد 🤣دکتر میگفت دست خودش نیست باهاش راه بیاین 

حالا بیچاره شوهرم ترسیده بود 😑

من که میگم آمنیو هم لازم نبود باور کن، الکی پول میدی، ولی آدم نمیتونه خودشو راضی کنه که انجام نده 😁 ...

چاره ای نیست ندم عذاب وجدان میگیرم 

عیب نداره خدا تومن هزینه کردیم اینم روش 

متوجه هستم چی میگی ولی ناچاریم به حرف دکترا گوش بدیم 

😂😂شوهرم بهم گفت نبینم بگی من به تو ویار دارم چون داشتیم طرفمون یه خانمه باردار شد شوهرشو از خونشون ...

خواهر منم همین بود، کل ۹ ماه رو اومد خونه ی ما، تلفنی هم راضی نمیشد با شوهرش حرف بزنه 😐😐😅😅

چاره ای نیست ندم عذاب وجدان میگیرم  عیب نداره خدا تومن هزینه کردیم اینم روش  متوجه هستم ...

آره، میگم دیگه دلمون هم راضی نمیشه که ندیم این آزمایشات رو. حالا هزینه ش هیچی استرسی که به آدم میدن بده، ولی بخدا واسه شما هیچی نیست فقط محض اطمینان برو ⁦❤️⁩

اهوم ن من در حد دوتا قاشق مربا خوری میشه ولی سعی میکنم همه روز نخورم شوهرم همش یه چیز گیر میکنم نمیدونم چیکار کنم میگه برو تو نی نی سایت از دوستات بپرس😁

واقعیتش بلد نیستم

@هانیلsآریل     عزیزم رو پستت ریپلای نمیشد