2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
یعنی الان بعد ساعت‌ اهمیتتش کم نمیشه

نه عزیزم ماله من که همیشه وقتی منفی بود دیگه تاآخرش منفی میموندفوقش یک خط بی رنگ می افتاد،مال شماهالش صورتیه انشاالله که مثبته،حالاشماکه بیبی زدی فرداصبح هم یدونه بزن توکل به خدا 

ممنون گلم،آره بدون بالشت که اصلاخوابم نمیبره،وقتی راسته میخوابم یخورده بهترمیشه ولی چون میترسم بدباش ...

نگران نباش تا هفته 20 گفتن جای نگرانی نداره و بعد اون هم عملا نمیشه طاق باز خوابید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااى تو هم؟؟ انگار قشنگ دست ب دست هم دادن ماهارو حرصى كنن😅😅 بخدا من نميدونم از جنين ها تو هفته ...

آره منم😂😂😂

بخدا ما هم تو دوران انتقال استرس و دلنگرانی داشتیم که بالاخره چی میشه ولی اصلا دنبال علائم نبودم من ، آخه دوهفته اول که قراره بارداربشی چه علایمی میشه داشت؟!

من فقط روز۶ خونریزی داشتم البته نه در حد پریود ولی از لکه بینی بیشتر بود و اومدم به بچه ها گفتم فکر کنم من پریودشدم الان خون دیدم دلمم خیلی مث زمان پریودیم درد میکنه همین...

دیگه دقت نمیکردم ، دستم گرمِ پاهام سردِ رحمم ولرمِ چرا !!!!!!!!!!

باور کن تا هفته ۸ بارداری هم هیییچ علائمی نداشتم ولی اصلا نگران نبودم

الان نسرین و ببین مطمئنم تو دل نگرانه چون خودمم بودم نگران میشدم ولی به روی خودش نمیاره که ، فقط اومد جواب ان تیش رو گفت و التماس دعا داشت ، توکل کرده به خدا چون میدونه همه چی دست اونه انشاالله خدا و امام حسین هوای بچه هاش و دارن و جواب صبرش و میدن🙏🙏🙏🙏

چی بگم لابد دست خودشون نیست که انقدر اضطراب دارن و نگرانن ما بخاطر خودشون میگیم استرس نداشته باشن و عجله نکنن وگرنه ماهم دلمون میخواد اونا مثبت بشه و خوشحال...

انشاالله خدا به دلشون آرامش بده چون بعد بارداری هم کلی راه باید طی کنن اگه بخوان همینطور برا هرچیزی استرس بگیرن که بچه بیچاره کلی گناه داره😕🙁

😂😂😂😂😂 داشتم از دست بچه های تاپیک حرص میخوردم بسکه عجولن😒😒😕😕 ما با جنین ۵ روزه انقد عجله ند ...

مثل اینکه امروز همه حرص خوردن 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سونو رفتم عزيزم  دهم رفتم سونو ان تی  تو سونو ان تی بچه ها بالا بود  یه قل 3.7 و او ...

من پنج شهریور و پنج شنبه خونده بودم 😅ان شاالله ان شاالله که جواب امینوت عالیه شک نکن 

آره والا  ما خوبه برامون حرص و جوش به نظرتون😒😒 بچه من کولیک شدید بگیره چی😂😂😂😂

نه والا خوب نیس اخ قربون نی نیت ان شاالله که بچه ارومی باشه 😍

آره کلا شیاف بهم نمیسازه سوزش و خارش میگیرم،هم واژینال هم رکتال 

من واژینال میذارم بعضی وقتا با ژل میشورم بعد پماد ان ان میزنم خارشش کمتر میشه

ممنون گلم،آره بدون بالشت که اصلاخوابم نمیبره،وقتی راسته میخوابم یخورده بهترمیشه ولی چون میترسم بدباش ...

چقدر رعایت میکنی 😂😂من رو شکم میخوابم طاق باز. میخوابم مخصوصا رو شکم خیلی دارم تمرین میکنم اون مدلی نخوابم ولی نمیشه🤦🤦

سلام عزیزم خوبی،نی نی هاخوبن،کم پیدایی

سلام فداتشم مرسی خوبیم شکرخدا خودت و نی نیت خوبین؟😍والا من حالم زیاد خوب نیست یکی دوروزم رفتم خونه مامانم دیشب اومدم کی این ویار تموم میشه 😫🤦