2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
رادیس جان تو چه مرحله ای هستی عزیزم ؟

من داروهای آمادگی برای انتقال رو شروع کردم و این ماه پریود بشم استرادیولها رو شروع میکنم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام مهربونم  دور مهربونیات بگردم گلم  لطف کردی با دیدن پیامت اشکم جاری شد  انشالل ...

سلام عزیزم پیامات رو خوندم

اصلا جای نگرانی نیست

همونطور که دوستان دیگه هم گفتن ریسک بالا فقط بخاطر سن هست و دوقلویی

و اینکه دکترهای پریناتولوژ خیلی سخت میگیرن و تست های امینو و اینا براشون عادیه... شما اصلا استرس نگیر 🙂

منم دکترم پریناتولوژ بود هر سه هفته یکبار نوبت ویزیت و سونو میداد بهم 

وقتی برای زایمان پیش دکتر دیگه ای رفتم

بهم گفت چه خبره چقدر سونو شدی شما 

اصلا نیاز نبوده

مهم این هست که همه چیز بخیر میگذره ان شاء الله

حالا شما یه امینو هم به نظر پزشکت داری انجام میدی که روند درمانته نه اینکه خدای نکرده مشکلی باشه

ارامش داشته باش و مثل قبل  با دو تا فسقلیت خوش بگذرون😍 که بعدها حسرت تک تک  این لحظه ها رو میخوری که چرا الکی به استرس و ناراحتی گذشته در حالی که اوضاع خوب بوده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی اکرم جان . یه دنیا ممنونم از دعات .🙏🏻😍😍 ان شاالله همه دعاهابرگرده به نی نیهای خودت و باردار ...

قربونت عزیزم ما همین دعا از دستمون بر میاد در حق همدیگه ان شاالله که هر کی تو این گروهه دامنش سبز شه اونا هم ک بچه دارن ب سلامتی بارشون و بذارن زمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من داروهای آمادگی برای انتقال رو شروع کردم و این ماه پریود بشم استرادیولها رو شروع میکنم

رادیس جان دلم برات خیلی روشنه احساس میکنم اینبار مثبت میشی تا آخر همه چی خوب پیش میره ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فعلا تازه عکس رنگی رفتم مهرماه هیسترو میرم انشاالله اواخر مهر ماه توکل بخدا ممنون از دعای قشنگت انشا ...

عزیزم منم پارسال عکس رنگی گرفتم امسال برم دکتر دوباره لازم میشه عکس رنگی بگیرم ؟ تو به خاطر چی انداختی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم منم پارسال عکس رنگی گرفتم امسال برم دکتر دوباره لازم میشه عکس رنگی بگیرم ؟ تو به خاطر چی انداخ ...

فک نکنم چون منم پارسال پیارسال گرفتم دیگه نگفتن بگیر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟

اوضاع همه خووووبه؟؟؟

زينب ازمايش داد؟؟؟

بچه هااا غربالگري رفتن؟؟

سونو قلبيااا چي رفتن ؟ همه چي خوووب بوده؟؟

انتقال جديداارو خبر ندارم ان شالله كه همشووووون مثبت بشن

من خدارووووشكر ختم به خير شد ولي خيلي  سخت برام گذشت پراز استرس يعني سه روز از علايم يكي شروع ميشد تبش قطع ميشد يهو ميگفتن خواهرت گرفت باز سه روز بعدش بچه هاي خواهرم سه روز بعدش بابام بعد ٦ روز خواهر كوچيكم حالش جالب نبود يعني گفتم اين ريش درگير شده بقدري حرص خوردم خداااا ميدونه بابام دكتر نميرفت مامانم ناراحتي قلبي داره خواهرم بيجون و ضعيفه براي هركس يجور حرص زدم

پسرمم كه تب وحشتناك هر دو ساعت بروفن دو ساعت بعدي استا ميدادم وسطاشم پاشويه ولي تبش پايين نميومد روز سوم بادارو بهتر بود يهووو روز ٤ ام ميشليد ميگفت مامان پاهام نازك شده نميتووووونم راه برم باز گفتم نكنه تشنج كرده يچيزي شده يعني من مردم اين دوهفتهنگو از درد بوده😭الان بعد دوهفته خودم سرفه و ضعف شديد تو پاهام دارم نميتونم سر پا باشم 

براي واژينالم رفتم فك كردم از وضعيت بچه هم چيزي ميگه هيچي نگفت گفت معلوم نيست واژيناله عقلم نرسيد بگم شكمي هم بكن اومدم خونه حالا اخر هفته باز ميرم شكمي

بچه هااا از كجا بايد بفهمم تبم رو جنين تاثير نداشته؟؟

از همتوووووووون ممنونم كه دعاي خيرتون شامل حال منم شد

ان شاالله منتظرا به زودي مادر بشن و مادرااا به سلامتي فرشته هاشونو بغل بگيرن

من هنو پياماروو نخوندم ببخشيد كه تك تك حواب ندادم

ان شالله هميشه شاد و سلامت بااااشين و سال اخر انتظار براي مادرشدن همتووووون بالاشه😘😘😘

بچه ها شما که ماه های اول بارداریتونه شیرمنیزیم میخورین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم پیامات رو خوندم اصلا جای نگرانی نیست همونطور که دوستان دیگه هم گفتن ریسک بالا فقط بخاطر ...

سلام مهتاب جان ممنونم ازت لطف کردی دقت گذاشتی برام توضیح دادی 

من ان تی سونوم بالا بود البته دکتر گفت زیاد هم بالا نیستاااا😐😐😐

یه قلم 3.7 و قل بعدی 3.8، در ضمن گفت رشد هر دو یکسان که این خوبه و گفت ورم پشت گردن دارن بخاطر ان تی بالا دیگه نیازی به آزمایش غربالگری اول نیست باید آمینو بشی 

حالا توکلم به خداست انشالله به لطف خدا و با دعاهای دوستانی چون شما این مورد هم ختم به خیر بشه و این دو آن رو هم به سلامتی طی کنم 

سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟ اوضاع همه خووووبه؟؟؟ زينب ازمايش داد؟؟؟ بچه هااا غربالگري رفتن؟ ...

سلام معجزه جانم 

خ اروشکر که خوبی و اومدی خبر دادی 

همه نگرانت بودن 

چند بار تگت کردن ولی نیومدی 

خداروشکر ختم به خیر شد 

انشالله که همه چی خوبه نگران نباش عزيزم 

سلام معجزه جانم  خ اروشکر که خوبی و اومدی خبر دادی  همه نگرانت بودن  چند بار تگت ک ...

بخدا فقط گوشي دستم بود تو واتس اپ منتظر خبر از اعضاي خانواده بودم چون منم داده بودم به بقيه عذاب وجدانش خيلي برام بيشتر بود اصلااا نيومدم سايت

بسلامتي ان شالله جواب امينو سنتز عاليه

امينو همون كه سه هفته طول ميكشه حوابش بياد؟؟؟

سلام عزيزاي دلم خوووووبين همگي؟؟؟ اوضاع همه خووووبه؟؟؟ زينب ازمايش داد؟؟؟ بچه هااا غربالگري رفتن؟ ...

چقدر سخت بهت گذشته هم بارداری هم از پسرت مراقبت کردی

خیلی سخت بوده واقعا خسته نباشی

خداروشکر که الان خوبید انشالله هر چی زودتر سلامتیتون رو کامل بدست بیارین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻