2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
ممنونم گلم  ممنومم که به یادم هستید  مطمئنم خدا این دعاها رو بی جواب نمیزاره  انشا ...

فدات شم عزیزم 

میدونم سخته راجب اش فکر نکنی بخوای نخوای فکرت درگیر میشه من خودمم همینطورم 

ان شالله خدااا انقدد بهت راحت بگیره بقیه بارداری رو همه این سختی هاش یادت بره 

راجب شیافم سعی میکنم میام خونه بزارم اما با خودم میبرم نرسیدم دگ رکتال میزارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتیر انتقال دادم باید تا حالا جنین میبود

انشاءالله به زودی دامنت سبز بشه 

هر چی پزشکت صلاح بدونه ولی چون خودم تجربه کورتاژ رو داشتم سعی کن با قرص دفعش کنی ، قرص هم درد چندانی نداره فقط زیر دلت درد میگیره ، بهتر هست کسی خونه باشه پیشت 

سلام مهربونم  دور مهربونیات بگردم گلم  لطف کردی با دیدن پیامت اشکم جاری شد  انشالل ...

فداتشم عزيزدلم

الهى آمين🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@هدیه99    

سلام عزیزم.به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم اگه بارداری که به سلامتی دوران رو طی کنی اگرنه بزودی به خواسته قلبیت برسی و مامان بشی 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا حفظشون کنه      

سلام عزيزم خوبى؟

صبح ى پيام از مامان رقيه ديدم تو خواب و بيدارى بودم الان هرچى ميگردم نميبينمش

چى گفته بود مشكل چى داشتن؟؟🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ویارو خوب اومدی 😂😂 من که شوهرم هیچی نشده تو خونه ادای راه رفتنمو درمیاره 😂😂😂  با همه اس ...

از دست این شوهران تنها کار مفیدشون اذیت کردن ماه است آخرشم میگن ما خیلی تو این دوران براتون زحمت کشیدیم😂😂😂

حتما صحیح و سلامت بغلش میگیری انشاالله ،، به موقعش براش خواهر برادرم میاری بچه تنهاست گناه داره😒😒😀😀😂😂

@هدیه99     سلام عزیزم.به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم اگه بارداری که ...

رادیس جان امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که این سیکل همه چی هالی پیش بره و نی نی های نازن محکم بچسبن ب دلت الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها من امروز روز هفت انتقالم بی بی بزنم  نشون میده دیگه کم کم طاقتم سر اومده ماشاءالله ...

اره بخدا من هم میخوام بزنم ولی میترسم پشیمون شم علائم هم داری.؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔