2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام ببخشین یه سوالی دارم شاید خیلی هم درست نباشه نمیدونم من چند روزه سرما خوردم و روز ۸انتقالم هستم استامینوفن میخورم  دیفن هیدرامین گرفتم و فقط قرقره کردم دماغم کیپ بود تو روشویی دستشویی زور زدم برای بازشدن راه بینیم ،  گفتن زور زدن و یبوست داشتن از پایین بد هست خواستم ببینم یعنی از بالا که دماغ رو هم محکم زور بزنی اینم بده؟؟؟؟؟ ببخشین البته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان ماهک عزیزم قربونت برم مرسی که احوالپرسمی ممنون از بقیه دوستان سحر و فریناز و رادیس و نسری ...

سلام مامان رقیه جان دلمون برات تنگ شده بود به فضل خدا که همه چی عالی باشه اون چیزی هم که فکرتو مشغول کرده برطرف بشه ، در نهایت محرم سال آینده نی نی گلت بغلت باشه 

الهی به حق امام حسین ، به حق ابوالفضل علمدار ، به حق حضرت علی اصغر و رقیه جان ، تموم دوستان این تاپیک همین امسال طعم مادر شدن رو بچشن ، خودت از باردارا و تو دلیهامون محافظت کن 

الهی آمین 

عزیزم شما بارداری دومت از کی حرکات بچه رو حس کردی؟ جفتت خلفیه یا قدامی؟

من از ۱۷ هفته و ۳ روز یه حرکات ریزی شاید در طول روز یک یا دو بار فقط حس میکردم که فکر میکردم توهم زدم چون خیلی نامحسوس و ریز بود البته بعضی روزا اصلا حسش نمیکردم...تا اینکه ۱۸ هفته و ۳ ، ۴ روز واضح تر حسش کردم و تست زدم... جفتم قدامیِ

ببخشین یعنی خالی کردن بینیم که زور بزنم اشکالی نداره  آخه اون پایین تخمدان و رحمم شروع کرد به د ...

یعنی تا اون باتمام توان ....

اگر اینطور خب تکرار نکن آرومتر اگر تخلیه شد که چه بهتر 

نمیشه بخوربگیری ؟

من از ۱۷ هفته و ۳ روز یه حرکات ریزی شاید در طول روز یک یا دو بار فقط حس میکردم که فکر میکردم توهم زد ...

اهاااان، منم همینم، یه روز یه چیزای خیلییی ریز حس میکنم بعد میبینی دو سه روز هیچی حس نمیکنم، جفت منم قدامیه. خب خیالم راحت شد، ممنوووونم عزیزم، سلامت باشید همیشه 🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
یعنی تا اون حد زور زدی  اگر اینطور خب تکرار نکن آرومتر اگر تخلیه شد که چه بهتر  نمیشه بخ ...

آره راست میگی باید بخورمیگرفتم خود خانم دکترم گفت بخور کن ولی گفت شربتم بخور خواستم نخورم قرقره کردم حس کردم راه دماغ و گلوم داره باز میشه  کاش نکرده بودم 

یعنی تا اون باتمام توان .... اگر اینطور خب تکرار نکن آرومتر اگر تخلیه شد که چه بهتر  نمیشه بخ ...

کلا رحم و تخمدانم اون پایین حساس تر شده چندوقته  یه چیز برمیدارم یه عطسه  سرفه و....با اینها درد میگیره نمیدونم چرا یا از عوارض امپول پروژسترون هست

اهاااان، منم همینم، یه روز یه چیزای خیلییی ریز حس میکنم بعد میبینی دو سه روز هیچی حس نمیکنم، جفت منم ...

قربونت برم عزیزم❤

پس بالاخره حسش کردی هرچند کوچولو😊 انشاالله از هفته دیگه واضح و قشنگ حسش میکنی هر روز ، خیلی حس خوبیه😍❤

فدات شم عزيزم  ممنومم ازت  35 هستم  نمیدونم گفت همه چی خوبه ولی ان تی بالا توکل به ...

خیالت راحت دوستام‌بودن که ان تی شون بالا بود آمینو دادن مشکلی نبود الانم صحیح و سلامت به دنیا اومدن .  بخدا شگرد آزمایشگاههاس . بالای ۳۴ سال و ریسک میزنن . همه جا همین شده . 

خدای من خدای معجزه هاست .