2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
بچه ها دقایق این چند روزا انتظار چقدر دیر میگذره دارم دیونه میشم یعنی باردارم ؟😌یعنی الان من بچه تو ...

عزیزم ایشالا ک بارداری ب حق علی اصغر، یه هفته دیگه میای و خبرشو میدی گلم نگران نباش

سلام دوستان. من از رحم اجاره ای استفاده کردم دیروز انتقال داشتن اینقدر استرس دارم انگار برای خودم انتقال دادن. سیزده روز دیگه نتیجه مشخص میشه. این روزا واقعا سخت می گذره. کارم شده همش به اینجا سرزدن 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله به فضل خدا که مثبت میشه و نی نی های گلت تو دامنت قرار میگیرن 

ان شاء الله عزیزم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 سلام دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه  خیلی وقته نبودم تبریک ...

عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین میخونم+ ۱۰۰ صلوات هدیه به امام حسین علیه السلام

ان شاء الله با همین انتقال مامان بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان. من از رحم اجاره ای استفاده کردم دیروز انتقال داشتن اینقدر استرس دارم انگار برای خودم ان ...

ان شاالله ك خدا اسم مادر رو روت گذاشته و نه ماه بعد دردونه ت رو بغل ميگيرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نسرین جان بستگی ب سن ام داره هااا؟ چند سالته؟ والا من شنیدم سن بالا باشه یکم ریسک بالا میشه  ...

فدات شم عزيزم 

ممنومم ازت 

35 هستم 

نمیدونم گفت همه چی خوبه ولی ان تی بالا توکل به خدا حالا آمینو سنتز بشم پنج شهریور ببینم چی می‌شه 

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله 🤲 نگران نباش عزیزم، بذار جواب آزمایشت بیاد ، با ان تی ۳,۹ هم آزمای ...

سلام سحر جانم من دیگه آزمایش ندارم گلم 

مستقیم باید آمینو بشم 

برام دعا کن ختم به خیر بشه عزيزم 

ان شاالله دستاتو ك بالا ميگيرى دعاكنى همين امشب پربشه ب لطف امام حسين و اهل بيتش💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻

ایشالا که بیاد و خبر خوش بده بهمون😍 الهی‌که بلا از همه‌دور باشه🤲 مرسی عزیزم فدات شم❤

فدات شم عزيزم  ممنومم ازت  35 هستم  نمیدونم گفت همه چی خوبه ولی ان تی بالا توکل به ...

انشاءالله که همه چی خوبه عزیزم خدا خودش محافظ نی نی های گلت هست   

آمینوسنتز هم والا اکثر بارداری اقوام و دوستان شنیدم که داشتند ، منم  پزشکمم مسافرت هست باید صبرکنم فعلا ببینم چی میگه

خدا خودش مراقب شما هدیه هایی هست که بهمون عطا کرده 

عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین میخونم+ ۱۰۰ صلوات هدیه به امام حسین علیه السلام ان شاء الله با همین ان ...

ممنونم مهربونم ❤❤❤ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام سحر جانم من دیگه آزمایش ندارم گلم  مستقیم باید آمینو بشم  برام دعا کن ختم به خیر بش ...

خب پس دیگه خیالت راحت باشه، آمینو جوابش مطمئنه، اصلاااا نگران نباش همه چیز خوبه حالا میری آزمایش میدی خوشحال و خندون میای توکل بر خدا 🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@مامان۱رقیه   جان انشاءالله که اوضاع بر وفق مرادت باشه و تو دلت در سلامت کامل

سلام مامان ماهک عزیزم قربونت برم مرسی که احوالپرسمی ممنون از بقیه دوستان سحر و فریناز و رادیس و نسرین  و زینب و لیلا و بقیه دوستان که که به فکرم هستین ..ببخشید تو رو خدا نتونستم بیام نت از هفته بعد انشاالله همش اینجام ..زینب جون مامان شدنت تبریک میگم خیلی برات دعا کرده بودم و انشاالله دخترایی که انتقال دادن به حق صاحب این روزهای عزیز مثبت میشین ..مامان ماهک راستش برام یه مشکلی پیش اومده که مجبور شدم امروز یازده ساعت پشت ماشین دراز بکشم بیام تهران دکتر که فردا برام تصمیم بگیرن بازم التماس دعا دارم برای سلامتی و حال خوبمون دعا کنید تو این روزهای عزیز همه چیز برام به خوبی و صلاحمون بگذره ..فدات شم هر روز به یاد همتون هستم و برای یکی یکی دخترا زیارت آل یاسین میخونم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم