2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
ممنون هانیل جان زنده باشه نی نی جون  چون خودم یه خرده چاقی شکمی دارم احساس میکنم یه مقداری مشخ ...

مانتوی گشاد بپوش حالت شنلی یا عبایی شالت هم بلند انتخاب کن مشخص نمیشه، مشکی هم که کلا لاغرتر نشون میده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تو سیکل های قبل مکمل های مختلف مثل اووبوست و فرتیل اید و... مصرف کردم ولی موقع تخمک کشی سینال اف و h ...

سلام.

بهتون پیشنهاد پی آر پی تخمدان ندادن؟ مرکز ابن سینا تهران انجام می ده. روی بعضی نمونه ها که سن بالا دارند و ذخیره رو به پایین جواب می ده. منم انجام دادم. البته هنوز نمی دونم چقدر موثر بوده برام.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به هیچکس نگفته بودم، وقتی کاری از دست کسی برنمیاد چرا بگیم فقط مامان بابا و خواهر برادر خودم و ...

نه مستقیم نگفتم...ولی پنج ماهه نرفتم خونه مامانم.خودشون فهمیدن منم اتکار میکنم.بهم میگن عکس شکممو براشون بفرستم..شوهرم که شکم نداره لباسمو پوشید ازش عکس گرفتم.🤣🤣🤣.ولی باز باور نکردن...اول برج شش دیگه میگم..حداقل اون موقع می دونم اگه بچه زودترم بیاد می مونه..خیلی می ترسم نمونه دست خووم نیست چون بارداری پر خطرم😔

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
سلام دوستان  ی سوال؟ من سابقه تیرويید نداشتم اخرین ازمایش تیروییدم هم اخر فروردین بود ک نرمال ...

سلام عزیزم، بله متاسفانه بارداری تیروئید رو بالا پایین میکنه، برای من داره میره سمت پرکاری، حالا دوباره آزمایش بده ان شاالله که نرمال باشه، نگران نباش نهایت دارو میدن بهت عزیزم.

دوستان بارداری خودتون چاقی شکمی داشتید از کی شکم نمایان تر شد چون فعلا نمیخوام همکارام بفهمن دو هفته ...

بارداری اول بعد بیست هفته مشخص میشه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
واسه منم ی خیییلی کم چربی زیرشکم داشتم اما الان کلی بزرگتر شده اما من میگم این از پرخوریه مامانم می ...

عزیزم من که اصلا غذا نمیخوردم، وزن هم کم کردم ولی شکمم از همون اولش یهو اومد جلو ، فکر کنم به عضلات شکم هم ربط داره، من چون بارداری دوممه عضلات شکمم ضعیفتره زودتر شکمم اومد جلو 😁

سلام عزیزم، بله متاسفانه بارداری تیروئید رو بالا پایین میکنه، برای من داره میره سمت پرکاری، حالا دوب ...

عهههه واقعا؟؟ این بارداری چ کارها ک با مانمیکنه

مرسی ک جواب دادی گلم

ان شاالله ک خیره🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم من که اصلا غذا نمیخوردم، وزن هم کم کردم ولی شکمم از همون اولش یهو اومد جلو ، فکر کنم به عضلات ...

کلا آره بدن ها با هم متفاوتن دیگه

جوووون من دوس دارم شکم خانم های باردار رو😍

من روز تولدم دوستام اومدن پیشم بهم گفتن خانم چ خبره از الان اینهمه شکم😂😂 اخرش چقدر میشی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم به نیت اینکه با همین انتقال مادر بشی و جواب آزمایشت مثبت بشه و خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ...

دورت بگردم الهی.. ممنونم ازت الهی تااخر نه ماهگی بارداری راحتی داشته باشی عزیزدلم.. حاجت روابشی 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
نه مستقیم نگفتم...ولی پنج ماهه نرفتم خونه مامانم.خودشون فهمیدن منم اتکار میکنم.بهم میگن عکس شکممو بر ...

فکرهای بد نکن دختر

قرار نیست همیشه ی جور پیش بره که

تا الان خداحافظش بوده بقیه ش هم هست

ولی واقعا دل گنده ای داری خدایی😂😂

عزیزم من شکم نداشتم ولی از هفته هفت قشننننگ شکمم بزرگ شد یعنی عجیبااااااا، نمی‌دونم حالا چون بارداری ...

سلام عزيزم منم همینطور من با اینکه وزنم رفت بالا بخاطر داروها ولی شکم نداشتم ولی تودهف هفته قشنگ مشخص بود شکمم الانم ماشاالله خیلی معلوم یعنی هر کی منو ببینه اول متوجه میشه باردارم و دوم اینکه بلافاصله میگه دوقلو داری 

منم به کسی نگفتم دوقلو ولی چون اومدم پیش خانوادم ماشالله برو بیا زیاد متوجه شدن باردارم 

من که دکتر هم میرم فکر میکنن ماهم بالاتر میگم مثلا چند هفته ام میگن پس دوقلو داری 

سلام دوستان  ی سوال؟ من سابقه تیرويید نداشتم اخرین ازمایش تیروییدم هم اخر فروردین بود ک نرمال ...

سلام فریناز جان بله تیروئید بالا میره من رفتم متخصص غدد بهم اینو گفت 

چون من تیروئید دارم همیشه زیر دو بود چون قرص میخوردم 

ولی دفعه پیش شد چهار که رفتن دکتر گفتم تا الان سابقه نداشته چون همیشه دارو میخورم 

گفت نگران نباش بخاطر بارداری هست و گفت چند قلو داری گفتم آره گفت بخاطر این رفته بالا این هنه 

قرصم کرد یکی و نصفی و مجددا آزمایش دادم اومد زیر دو 

خانما یه سوال😥

جای آمپولا خیلی میخاره😥😣!! شماهم اینجور بودیم ؟

بعد اینکه روز انتقال بهم یه امپول زدن شل کننده ی عضلات.ازم پرسیدن بهش حساسیت داری بهشون گفتم تاالان نزدم..بعد همون سمتی که امپولو زدن خیلی اذیتم تاالان هم یه مدت سر بود هم اینکه از دیشب اونقد میخارید که الان عین یه حساسیت رو پوستمه قرمزی و بر امدگی!!😥😥 

کسی تجربه ای داشته؟؟؟ یا به منشی دکترم اطلاع بدم😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕