2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
عزیزان آمپول دور ناف هم نیاز به آموزش داره ؟ خطرناک نیست که توى بافت هاى دیگه شکم مثل روده و .. &nbs ...

چهار بند انگشت با ناف فاصله داشته باشه میزنن من سینال و خودم میزدم اصلا کار نداشت نازک هم بود اون یکی ها رو میرفتم بیرون 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان تو بارداری باید آب زیاد بخوریم؟یعنی می‌خوام بدونم کم آب خوردن ما مایع دور جنین و کم می‌کنه یا ...

اره عزیزم تا جایی که میتونی بخور من سر نخوردنش اذیت شدم بخاطر اب دور بچه ها ولی شما از الان بخور هم برای خودت خوبه هم‌ نی نی

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین قضیه بارداریتو خواستم بدونم 😅که توضیح دادین تو پستای قبلی.. خدا حفظشون کنه عزیزدلم.. اخه فکر ک ...

ممنون عزیزم نه این و طبیعی و به لطف خدا باردار شدم...توی ماه رمضون بود که چند روزی میدیدم یه چی انگار تو شکمم تکون میخوره فکر میکردم توهم زدم میگفتم من با اونهمه دوا درمون و این مرکز اون مرکز که طبیعی حامله نمیشم ، بعد ال دی خوردم چند روز دیدم باز خبری نیست... 

به شوهرم گفتم پریودم دیر شد بیا بریم دکتر زنان بهم دارو بده پری بیاد رفتیم از شانسن دکتر دستگاه سونو نداشت بهم گفت برات سونو مینویسم امروز برو اما درسته که تنبلی تخمدان داری و پریودت نامنظمه محض احتیاط یه بیبی چک میزدی خوب بود ،، رفتم داروخونه گرفتم به شوهرمم نگفتم...

بیبی چک و زدم مثبت شد به شوهرم گفتم اصلا باور نمیکرد رفت تو شوک اونم...شب ۱۹ ماه رمضون یعنی شب قدر بود رفتم مرکز سونوگرافی ، دکتره گفت خانوم کجا بودی این بچه که بزرگه باید براش عروسی بگیری😂😂😂 الان توی ۱۹ هفته ای دو روز دیگه بیا برای سونوی آنومالی...

انشاالله قسمت همه آرزومندان و منتظرا بشه این حس خوب و هرکی چشم انتظاره خدا اینطور سورپرایزش کنه🙏🙏🙏

انشاالله شما هم حاجتت و بزودی از امام حسین بگیری و بتات مثبتشه ،، اول دل خودت و خونوادت و بعد دل مارو شادکنی عزیزم😍❤

بله آناشید‌جان تخمک‌کشی کردم متاسفانه فولیکولهام پوچ‌بودن فقط یه تخمک‌داشتم‌که اونم‌جنین شد‌،دوباره ...

عزیرممم یادمه خیلی زود رفتی تخمکشی حتما تقویت بشو کیوتن قرمز اوابوست اگه خارجیشو میخای یه داروخانه میشناسم داره  پس میکنن ،، ب ۱۲  ای دی هر چیشد بخور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اولی که تو دلته و خیلی زود میاد خداروشکر ،، انشاالله سال بعد خودتم بدون چک و چونه دومین نینی و ببری ...

اخ اخ الهی امین 😍😍😍قسمت همه منتظرا 

ان شالله امام حسین شفاعت هممون رو بکنه

نه هیچییییی ،، کلا فکر کنم بچه تکون نمیخورد من همچنان دوزاریم کج میمونه راست نمیشد😜😂

یهوو میرفتی میزاییدی😂🤣🤣🤣خیلی باحال میشد 

انقاقاا مامان من امروز میگفت من سر هر بارداریم تا بچه تکون نمیخورد نمیفهمیدم حالت تهوع ام نداشتم عجیب یاد تو میفتادم🤣🤣

زی زی من چرا بالا نمیارم😢😢نگرانم

یهوو میرفتی میزاییدی😂🤣🤣🤣خیلی باحال میشد  انقاقاا مامان من امروز میگفت من سر هر بارداریم تا ...

آره همون چند روز اول به مامانم گفتم تا سونوی آنومالی نرفتم به خونواده شوهر نمیگم خواهرم گفت کی میخوای بگی ،،،میخوای رفتی بیمارستان زاییدی بهشون زنگ بزن بگو بیاین دومی و آوردم براتون😂😂😂😜😜😜

خدا نکشتت من میگم تهوع نداشتم تو بارداریم باز تو میگی چرا منم ندارم...خب خیلیا مث ما ندارن تهوع ،، چه بهتر سرت درد میکنه برا دردسر😂😂😂

من سر بارداری اولم چون سه تا بودن تهوع داشتم یکم اونم از ۸ هفته شروع شد ۱۱ هفته تموم...

به نظرم ویار بیشتر جنبه ارثی داره یعنی هرچی مادر و خواهرتن تو هم تقریبا همون جور میشی مثلا مادرشوهر من بد ویار بود خواهرشوهرام به اون کشیدن همش تهوع ،هیچی تو دلشون نمیموند تا چند ماه اول بارداری یعنی زندگی براشون جهنم بود

اما من به مامانم کشیدم کلا تهوع ندارم خواهرامم همینطور بد ویار نیستن یا مثلا یکی از خواهرام تو بارداری درد گوش داشت مث مامانم چون مادر منم گوش درد میگرفت

تو هم که میگی مامانت کلا تهوع نداشته لابد به اون کشیدی...میخوای برات تهوع مصنوعی ایجاد کنیم😂😂😁😁

راستی فرینازم مثل تو تهوع نداره الان باید نگران باشه؟!!!.برو حال کن با دوران شیرین بارداری ویار کیلو چنده....

نمیدونم چرا من از ویار متنفر بودم همیشه😊