2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست

دوستان

لطفا امشب  در دعاهاتون برای من دعا کنید  تابتونم امسال از ای وی اف نتیجه بگیرم و مادر بشم

منم دارم میرم هییت(البته داخل حیاط میشینم از راه دور گوش میکنم)

اگه قابلباشم برای همه ی عزیران دعامیکنم ایشالله 

اونایی که منتظر هستن طعم شیرین مادر شدن رو بچشن

اونایی که باردارن خودشون و بچشون صحیح و سالم باشن

خدا فرزند مادرها رو حفظ کنه♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂 یه هفته ده روز پیش برای اولین بار گفتم بچمو بذارم تو کالسکه ببرم پارک یکم بگردونمش تو ...

حرف و سخن بیهوده بسیار هست ، بی خیال بخوایم به این اراجیف توجه کنیم که عمرمون دور از جونت به یغما رفته 

از مادر بودن و اینکه به زودی قراره هدیه ای که خدا بهت عطا کرده رو بغل کنی کیف کن   

خدا بگم چیکارت نکنه😂😂دیروز ظهر باید پریود میشدم نشدم یهویی یاد تو افتادم گفتم نکنه منم به روز زی ز ...

آخ اگه میشد چی میشد😂😂😂😂😂

ببین سومین همبازی برا بچه ها میومد باهمم بزرگ میشدن مگه بد بود😜😜😆😆

آناجون و ندیدی چی میگفت راجب بارداری دومش ،،گفت کلا یه بار تو اون ماه رابطه داشتن اون یه بارم نصفه نیمه بود اصلا با گرده افشانی بود انگار ولی کار خدارو ببین زد و شد دیگه😂😂😆😆

پس حسابی حواستو جمع کن همیشه بچه سومت در کمین نشسته منتظره سوتیِ ازت😜😜😜😜

بله عزیزم اولی میکرو کردم رویان  دومی طبیعی من الان نمیدونم منظورت از توضیح چیه عزیزم🙈🙈&nbs ...

همین قضیه بارداریتو خواستم بدونم 😅که توضیح دادین تو پستای قبلی.. خدا حفظشون کنه عزیزدلم.. اخه فکر کردم این تو دلیت هم میکرو کردی.. 

خداروصدهزار مرتبه شکر 😍😍انشالله این روزای اخرم هم به خوشی بگذرونی 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
رفتم پروژسترون زدم اومدم، نه عزیزم تعیین جنسیت نداشتم، سه‌تا جنين گرید A داشتم که یکیشون 5 روزه نشد، ...

من که نمیدونم گریدشون چند بود و چی شد  دوتا جنین منتقل کردم  دوماه پیش تخمک کشی داشتم تا حالا فریز بودن جنینهام   ایشالا میشه برا هردومون 

حرف و سخن بیهوده بسیار هست ، بی خیال بخوایم به این اراجیف توجه کنیم که عمرمون دور از جونت به یغما رف ...

بله عزیزم راست میگی مردم همیشه یه چیزی دارن بگن که برن رو مخت...

من که فقط به بچه هام فکر میکنم اراجیف دیگرانم دایورت میکنم به چپ بچه هام😂😉

ممنون از دلگرمیت ماهک جون خدا تودلیاتو برات حفظ کنه انشاالله🙏🙏😍

سلام دوستان عصرتون بخیر  بچه ها من دیروز ۲تا جنین ۳روزه انتقال دادم جنینام بعد از ۲سال از فریز ...

توکلت به خدا باشه

خدا بزرگه 

و ان شاء الله با همین جنین ها مامان میشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من قلبم تیکه تیکه میشد با سوالاشون و تیکه هاشون..جلوشون چیزی نمیگفتم ولی شب زیر پتو اینقدر گریه میکر ...

درسته یه جاهایی واقعا تونستیم ذاات واقعی  اطرافیان و ببینیم دیگه مثل قبل نباشیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آخر سر باید ذخیره کنی عزيزم  پایین صفحه ذخیره رو بزن که بمونه

نسرین جون میگم من دیگه لک بینی ندارم چندروزه دوتا آمپول زدم.الان دیگه باسنمو نمیتونم بزارم زمین.میگم دوباره بجای آمپول شیاف بزارم؟