2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
مردم و افکارشون رو رها کن هرطور زندگی کنی میخوان عیب و ایراد بگیرن حالد اگر دیرتر اقدام میکردی میگ ...

نزدیکان که ۹۹ درصدشون بهم حتی دلداری میدادن که اشکالی نداره ناراحت نباش باهم بزرگ میشن و همبازی میشن بهتره ، شاید یکی دوتا که همون مادربزرگامونن یه چیزی از سر شعور پایینشون گفتن که اصلا برا من مهم نیست..‌‌.

واقعا همین که میگی درسته همین مادربزرگا دو سه سال دیگه اولین نفر بودن که چرا بچه نمیاری و بچه تنهاست انگار از قدیم عادت کردن درباره مسائلی که بهشون مربوط نیست دخالت کنن...

من که همیشه خدارو شکر میکنم فقط ، چون میدونم هیچ کارش بی حکمت نیست بقول خودت همینا تا دو سال پیش یه چرت دیگه ای پشت سرم میگفتن خدا روسیاهشون کرد...

به هرحال ممنونم از دلگرمی که بهم دادی مهتاب جون انشاالله خدا کوچولوی نازت و برات سالم و تندرست نگهداره😍❤🙏🙏

چون باید دو روز بعد دوباره تیتر بتا بدی، دو روز بعده شنبه تعطیله، ی دفعه بذار همون سه‌شنبه، باهم آزم ...

آخ قربونتتت انشاالله تو دلت چی میگذره؟؟؟؟ حستو بگو بهم  ؟؟؟ چند تا جنین انتقال دادی فریز بودن؟ تعیین جنسیتم داشتی؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@shervin68     سلام عزیز جان چطوری خوبی؟ روزای اخر بارداریو چطور میگذرونی؟ خبری ازت نی ...

سلام عزیزدلم تا میتونی اب بخور اب هندوانه مخصوصا عالیه اگر نمیتونی مثل من اب خالی بخوری یکم طعم دارش کن بخور. اب دور پسر منم‌ سه بار کم شد با اب خوب شد تا اینکه دیگه موقع زایمان باز کم شد. برای فشارتم نمکو کامل حذف کن من روزی سه تا متیل دوپا میخوردم و اینکه ماست و‌کدو سبز هم خیلی خوبه. 

خداياشكرت....❤️ 
گلم بچه اولی رو ای وی اف کردی؟دومی طبیعی شد؟؟ میشه اگه قبول میکنی توضیح بدی 🙊😅ببخششید کنجکاو شدم&n ...

بله عزیزم اولی میکرو کردم رویان 

دومی طبیعی

من الان نمیدونم منظورت از توضیح چیه عزیزم🙈🙈 

میکرو رو توضیح بدم چیکار کردم یا چی😊

دوستان عزیزم که لطف کردید و در حقم دعا کردید. نشد تک تک اسم ببرم و تشکر کنم به دعای شما الحمدلل ...

عزيزم الهى شكر

خير تمام دعاهايى ك براى ما كردى ب خودت برگشت و حل شد گلم

ان شاالله هميشه دلت شاد باشه 💖💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله عزیزم اولی میکرو کردم رویان  دومی طبیعی من الان نمیدونم منظورت از توضیح چیه عزیزم🙈🙈&nbs ...

خدا بگم چیکارت نکنه😂😂دیروز ظهر باید پریود میشدم نشدم یهویی یاد تو افتادم گفتم نکنه منم به روز زی زی افتادمو سومی اومد🤣🤣🤣بعد یهویی یه صدایی اومد گفت ساکت شو بابا مگر اینکه به روش گرده افشانی بخواد شده باشه🤕🤕🤕یک ساعت بعد پریود اومد مهر خفه رو زد رو لبم😂😂😂😂😂😂😂خوبه با شوهرم طفلی خواهر برادریم😂😂

خداياشكرت....❤️ 
😂😂😂😂😂باشه عزیزم تودعاکن انشاالله این دوران روبه سلامتی بگذرونم وبچم صحیح وسالم به دنیا بیادمنم ...

انشاالله به لطف خدا به سلامتی و خوشی ختم میشه تا آخرش...

چشم به هم بزنی میبینی این روزا تموم شده نی نی تو بغلته پس حسابی ازش لذت ببر که دلت تنگ میشه😉😊

انشاالله بارداری بعد بدون دوا دکتر خدا یه کوچولوی ملوس میذاره تو دامنت مث من سورپرایزت میکنه😍🙏🙏🙏🙏

@shervin68     سلام عزیز جان چطوری خوبی؟ روزای اخر بارداریو چطور میگذرونی؟ خبری ازت نی ...

سلام عزیز دلم.من نمیتونم صدا بزنم.معطل میمونم همش

بارداری دوقلو این ریسکارو داره.فشار و دیابت .

سنگین و کسلم

دلم میخاد خونه رو مرتب کنم.ولی جونم نمیگیره

گرما هم نفسگیره.

رژیم رو رعایت کن.

گریپ فروت میگن خوبه

چن هفته رفتی سونو ؟

از کجا دونستی آبش کمه؟

منم ۲۸ هفته رفتم سونو

فوبیای کم آبی رو دارم😔

😉

یا خدا انشالله که قسمت من و همه منتظرا هم بشه این لذت شیرین  خدا تو دلیه همه مادرا رو هم براشو ...

انشاالله عزیزم❤

بی صبرانه منتظر خبر خوش ازت میمونم...به امید اون روز ،، توکلت به خدا باشه😊

سلام دوستان عزیز چه دوستای قدیمی که منو یادشونه چه دوستای جدیدی که تازه اومدن تاپیک امیدوارم حال هم ...

الهی که صحیح و سالم به دنیا میان

من الان دارم مراسم شب اول محرم

برات خیلی دعا میکنم🌹🌹

آخ قربونتتت انشاالله تو دلت چی میگذره؟؟؟؟ حستو بگو بهم  ؟؟؟ چند تا جنین انتقال دادی فریز بودن؟ ...

رفتم پروژسترون زدم اومدم، نه عزیزم تعیین جنسیت نداشتم، سه‌تا جنين گرید A داشتم که یکیشون 5 روزه نشد، دوتا بلاست شدن و برام انتقال دادن، اینبار برعکس دفعه قبل عیچ حسی ندارم نه اضطراب نه شوق نمی‌دونم چرا