2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم بازم برات دعای توسل خوندم، ان شاالله اهل بیت حافظ شما و دردونه ت باشند 🤲🌹

سلام ممنونم عزیزم خیلی بهم لطف داری رفتم گف اره باند هس باید دوهفته یبار کنترل بشه بعد اگرم درگیر بشه ایران اون عملی که بشه جداش کرد وجود نداره

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
هيواجان اون چيزى ك تو ديدى لخته خون توى رحم بوده ك حالا دفع شده و ممكنه بيشتر از اينا ببينى و حتى لك ...

سلام عزیزم همینکار کردم دیگه گفتم بهش فک نکنم خدا بزرگه انشاءالله بخواد برا همه و من 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها شما اسید فولیم یک میخوریم یا پنج دکتر من گغت اسید فولیک بخور دیگه چیزی نگفت کدومش بهتره بگیرم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها شما اسید فولیم یک میخوریم یا پنج دکتر من گغت اسید فولیک بخور دیگه چیزی نگفت کدومش بهتره بگیرم ...

من یک میخوردم بعده بارداری پنج

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بگو ضرر نداره یجور پیشگیریه به نظر من. چون دکترم میگفت سرویکس قابل پیش بینی نیست مخصوصا تو‌دوقلویی خ ...

مرسی عزیزم حتما میگم ب دکترم پیشگیری بهتر از درمان 

درد داره عملش ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم عزیزم. شکر خدا دردا رفت. نمیدونم چی بود ک انقد شدید بود. آروم آروم زد ب سمت راستم پهلوم و ...

خداروشکر که دردت خوب شد .ولی رفتی دکتر بگو سونو برات بنویسه که چکاب کنی .ان شاالله دیگه همچین دردای سراغت نیاد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نمیدونم والا. روز ۱۹ پریودیمه. البته این ماه اصلا دردای تخمک گذاری و ترشحاتش رو نداشتم. تخمک گذاری ه ...

آره بعضی وقتها تخمکگذاری دیرتر انجام میشه .احتمال اینکه از اونم باشه هست .حالا خداروشکر که دردش برطرف شد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام ممنونم عزیزم خیلی بهم لطف داری رفتم گف اره باند هس باید دوهفته یبار کنترل بشه بعد اگرم درگیر بش ...

سلام عزیزم خدا رو شکر که به بچه کاری نداره، ان شاالله تا آخرش هم دردونه ت درگیر نمیشه، استرس نداشته باش گلم خدا خودش حافظ فرشته کوچولوت هست به بهترین شکل ممکن 🤲🤲🤲🌹🌹⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها دست خودم نیست استرس دارم  یه راه حلی چیزی ندارید که این استرس لنتی کمتر بشه  قرصی ...

حقم داری عزیزم ولی با خانمها صحبت کن استرست رو کم کن و آرامش داشته باش .صلوات بفرست .. ان شاالله به حق پنج تن دست پر برمیگردی و ۱۴ روز دیگه با یه بتای تپل مامان شدی ❤❤❤

ان شاالله به زودى مادر بشى و همونى ك ميخواى بشه💖💖💖

مرسی عزیزدلم ❤❤❤

بچه ها شما اسید فولیم یک میخوریم یا پنج دکتر من گغت اسید فولیک بخور دیگه چیزی نگفت کدومش بهتره بگیرم ...

من دکترم ۵ میل داده