2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
موز و ک من میخوردم ولی شاید ب خاطره گرمیشه یا اینکه یبوست نشی چایی هم کمرنگ روزی یه بار میخوردم ب نظ ...

منم چایی خورم 😭😭 روزای اول یه سردرد های عجیبی گرفتم از نخوردن چایی ولی حالا بهترم ولی بازم دلم لک زده واسه چایی😭😭اخه صبحونه بدون چایی😭😭😭😭

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چایی خورم 😭😭 روزای اول یه سردرد های عجیبی گرفتم از نخوردن چایی ولی حالا بهترم ولی بازم دلم لک ...

بخور بابا کمرنگ بریز منم الانم میخورم کمرنگ میخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها زنگ زدم رویان بهم گفت سابقه سقط داری😔 گفت رشدش کمه 😔

نگران نباش عزیزم. برای بعضی ها دیرتر رشد میکنه مهم اینه ک رشد کردم یکم از حده نرمال پایین تره ک تو بعضی ها عادیه کلا مراکز بارداری ته یه موضوع رو میگن  اما خودت استرس و از خودت دور کن احتمالا دو روز دیگه هم باید آزمایش بدی چیزی راجب این قضیه نگفتن ؟

همون آزمایشگاه ازمایش دادی تو همون ساعت بعد هم دو تا جنین برات انتقال دادن ممکنه از رشد نکردن یکیشون هم باشه

نگران نباش عزیزم. برای بعضی ها دیرتر رشد میکنه مهم اینه ک رشد کردم یکم از حده نرمال پایین تره ک تو ب ...

گفت الان باید بتات بالا باشه و ... نه گفت دگ ازمایش نده بیا سونو واژینال نهم 

😥😥

گفت الان باید بتات بالا باشه و ... نه گفت دگ ازمایش نده بیا سونو واژینال نهم  😥😥

ان شاالله که میری یه ساک خوشگل میبینی تا اون موقع استرس و نگرانی رو از خودت دور کن پناه بر خدا 

خدا خودش داده خودش هم نگهدارندشه 

😢😢😢خیلی خورد تو ذوق ام  توکل ب خدا نمیدونم چی بگم 😔

توکل بر خدا ماهم برات دعا میکنیم ان شاالله که خوش خبر میای مثل مامان رقیه 

😢😢😢خیلی خورد تو ذوق ام  توکل ب خدا نمیدونم چی بگم 😔

سلام عزيزم

چرا حرف مفت زدن؟

مگه جنين هات سه روزه نبودن؟؟

اصلا توجه نكن بهشون بتات ب نسبت جنين هات خوبه ان شاالله ميرى ساك روهم ميبينى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم چرا حرف مفت زدن؟ مگه جنين هات سه روزه نبودن؟؟ اصلا توجه نكن بهشون بتات ب نسبت جنين هات ...

سلام😭😭😭

گفت تجربه سقط داری گفتم چطور گفت رشد بتات کمه😔

زود بیا سونو اگه چیز نامعقول بود بفهمی

چرا سه روزه بودن

سلام😭😭😭 گفت تجربه سقط داری گفتم چطور گفت رشد بتات کمه😔 زود بیا سونو اگه چیز نامعقول بود بفهمی ...

ببين اين از بيشعوريه ك ب ى خانومى ك تازه باردار شده و نبايد استرس بهش وارد بشه اينو گفتن😡

اين استرسى ك بهت وارد كردن هركس بتاش هم بالاباشه بهش وارد بشه خب دور از جون اتفاق قشنگى نميفته

شما بسپار بخدا

تاحالا توكل كردى بعدازاينم بكن نميخواست بده تا همين حد هم پيش نميومد

ب نظرم خرفشون خيلى مفت بوده رشد بتات هم اون حدى ك بايد ميبود بوده كمتر نبوده ك نگران شى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببين اين از بيشعوريه ك ب ى خانومى ك تازه باردار شده و نبايد استرس بهش وارد بشه اينو گفتن😡 اين استر ...

خیلی خانمه بداخلاقه بهم میگم ممکنه چیزی بشه میگه من چه بدونم نمیدونن ماها چقد سخت بوده این راه برامون خودمون که نخواسیم بیفتیم تو این راه خدا خواسته 

هرکی ام هرجور میخواد حرف میزنه باهامون 

هرچی خدا بخواد اگه بخواد بهم میبخشه نخوادم که هیچی😔