2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
ممنونم باشه درد داشتم میخورم چندوقته درد ندارم فقط یکمی ساق پام ورم داره ب دکتر گفتم گفت طبیعیه بخ ...

عزیزم من دیروز این پستت و جواب دادم اما الان که نگاه میکنم میبینم اصلا نیست تو تاپیک انگار ارسال نشده و من متوجه نشدم

خوندم که تو یه پست نوشتی که تهوعت برگشته دوباره اما کلا علائم تو بارداری جوریه که هی کم و زیاد میشه یادمه هانیل جان هم یه بار اومد اظهار نگرانی کرد که چرا تهوعم رفته اما برا اونم باز برگشت به هرحال جای نگرانی نداره از یه هفته ای به بعدم کلا میره دیگه من تا ۱۱ هفته تهوع و بی اشتهایی داشتم که دیگه رفت و نیومد خداروشکرررر😊

یا ترشح آبکی هم ممکنه یه روز کمتر باشه یه روز بیشتر ولی تا آخر بارداری هست و هممون داریم فقط مهم اینه که داری بوی بد و خارش و رنگ سبز نباشه و شیری رنگ یا بی رنگ باشه...

تپش قلبم راستش من نداشتم،، من تو هردو بارداریم تنگی نفس داشتم تا تقریبا ۲۰ هفتگی و بینیم کیپ میشد...اما از یه سری خانومای باردار شنیدم که که اونام تپش قلب داشتن...به نظرم اینبار که رفتی دکتر باهاش درمیون بذار این موضوع و ببین چی میگه اینطوری از نگرانی درمیای...

درکل ولی به علائم توجه نکن اصلا که اونا یه روز هستن یه روز نیستن من که والا اون موقع هرکدوم از علائمم میرفت کلی خوشحال میشدم چرا شماها نگران میشین آخه برعکس من...

من عجیبم یا شما آیااااااااا🤔🤔🤔🤔🤔🤔

نه گلم من تازه چهارشنبه انشاءالله  راستی هاجری چیا خوردی چی داری میخوری استراحتت چطوره ای که چ ...

بسلامتی انشالله و باهم مامان بشیم 😍😍😍😍😍

منظورت غذاس یا دارو؟؟اگه غذاس که همه چی دارم میخورم 😅به جز زعفرون و هویج و موز و ماهی و میگو وچای و قهوه که اینارو خود دکتر واسم نوشته بود نخورم.. اگه منظورت داروئه که امگا..فموبرا..زینک و دی..زینک وسی..استرادیول دوتاصبح دوتاشب..متفورمین..د۳..کیوتن..ب۶..

استراحتمم سه روز اول فقط واسه دستشویی بلند میشدم (دستشویی فرنگی) الان تقریبا تحرکم کمه ولی بهتر از روزای اولم.. 

خوشکلم ممنونم گلم انشالله خودتم مثبت بشی دل خودتو همسرت از خوشحالی پر بزنه 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم در حال کاهش وزنم ولی من عید میرم برات تو خصوصی پیام میدم رقیب میشی با هم وزنمونو کم ک ...

سلام جانم به سلامتی انشالله دوستم

بله..چرا که نههه🤗🤗😍😍💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
چه کارایی قبل  انتقال انجام دادین  

عزیزم موارد زیر صرفا تجربه شخصی و برحسب نیازهای بدن خود من هست:

* توصیه های عمومی:
پیاده روی و ورزش روزانه، مخصوصا ورزشهای لگنی،
مصرف بیشتر فیبر و پروتئین، حذف قندیجات، کمتر کردن مصرف کربوهیدرات، غذاها بیشتر آبپز یا بخارپز، سرخ کردنی محدود، مصرف سوپ قلم چند بار در هفته. نوشیدن آب فراوان، ماساژ ملایم شکم و رحم و رانها، تنظیم خواب

* مواد غذایی از ۲ ماه قبل انتقال تا روز انتقال(فقط و فقط برای طبع سرد):
حلوای چهل گیاه دو قاشق
سمنو سه قاشق

* از اول سیکل انتقال تا روز انتقال:
شیر سویا یک لیوان بزرگ (در صورت نرمال بودن تیروئید و پرولاکتین)
آناناس تازه یک برش
نان تست پروتئین ۲ برش صبحانه

* تنقلات روزانه از ۲ ماه قبل انتقال:
لوبیا سویا یک مشت (در صورت نرمال بودن تیروئید و پرولاکتین)
چهار مغز همراه تخم کدو یک مشت
نخودچی و کشمش
خرما ۲ عدد

* قرصها از ۲ ماه قبل از انتقال تا روز انتقال:
آهن، زینک سلنیوم، ال آرژنین، کوآنزیم کیوتن، کلسیم، فولیک اسید، ویتامین A و E، امگا ۳

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چایی چرا اخه🤔 هر روز به این لیست اضافه تر میشه😂😂موز اخه😔

موز و ک من میخوردم ولی شاید ب خاطره گرمیشه یا اینکه یبوست نشی چایی هم کمرنگ روزی یه بار میخوردم ب نظر من همه چیز بخور فقط چیزای قائده اور نخور جیگر و آب هویج  ادویه هم کم استفاده کن یا یه مدت نخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم موارد زیر صرفا تجربه شخصی و برحسب نیازهای بدن خود من هست: * توصیه های عمومی: پیاده روی و و ...

ممنون هانىل جان از توضیحاتت گلم . شىر سویا توى بازار هست ؟ البته من تیروئید کم کار دارم احتمالا برام خوب نباشه؟

دوستان خواهر زادم ۶ ماهشه تبش بالاس بیمارستان بستری شده از همگی التماس دعا دارم خدا خیرتون بده  ...

آخی عزیزم😔😔 .ان شااله خیلی زود خوب میشه و از بیمارستان مرخص میشه 🙏🏻 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان. ممکنه خوااهش کنم برای خالم دعا کنین‌ . چون بیماری های زمینه ای   خاص داشت نتو ...

ای وای بلابدور باشه😔😔 .ان شاالله که مشکلی پیش نمیاد براشون و کرونا رو پشت سر میزارن .🙏🏻🙏🏻 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هفته ۹ روزی دو تا هفته ۱۰ روزی یکی اخر هفته ۱۰ حتما قطع بشه. این دستورشون بود. تعویض قرص نمی دونم می ...

واقعا! هفته نهم یعنی هشت هفته و خورده ای؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زینب جان شما هم فکرکنم‌ مثل من میگرن داری🥺 بسلامتی دوباره میخوایی سیکل انتقال شروع کنی💪

سلام گلم.من اصلا سابقه سردرد نداشتم حدود ۱۰ روز سر درد های یهویی شدید بهم دست می‌داد ژلوفن میخوردم تا دیروز که خوردم خدا امروز بخیر کنه.

ان شاءالله هفته آینده برم دکتر وضعیتم ببینه. سونو انجام بده.

ببینم واقعا دلیل علمی نداره که مثبت نشدم؟مشکلی نیست؟

خلاصه واقعا ایندفعه سپردم به خدا .

خودم میدونم بدنم چطوریه.راستش خدا خودش کمک کنه درسته جنین دارم ولی باید توانش هم داسته باشم .میخام بگم دکتر آمپول ها رو کم کنه.من خیلی آمپول زدم 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد