2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمی مرسی،کجای شمالی ؟هم شهری هستیم که🤗❤️نه بابا من اینجااومدم خواهرشوهرام نذاشتن دست به سیاه سفی ...

فدات بشم من خودم اهل آملم تو کجا میشی عه چقد خوب 😍🥰خیلی خوبه خدا حفظشون کنه دور آدم شلوغ باشه ادم اصلن گذر زمان رو حس نمیکنه ،،سخت هست خونه ولی چیکار کنی باید تحمل کنی،پس خوبه 😂😂لذت ببر 

[QUOTE=245688949]ای جانم ان شاءالله مثبتی  منو تو جفتمون مادر میشم  هاجری برا من دعا کن ی جنینه خیلی استر ...[/QUOTE

عززیزمی 😍😍😍😍انشالله دوتامون و بقیه بچه های سایت همه مثبت بشیم بحق ماه محرمی که قرار نتیجه ازمایشو ببینیم 😍😍😍😍من قبل تاسوعا میرم ازمایش 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
راستی دکترت گفت چندهفته بیا بمن گفت ۹هفته بیا برات ازمایش غربالگری بنویسم 

من الان هشت هفته و سه روز شدم باید برم سونو بعد برم پیش دکتر تو الان چند هفته هستی؟

بابت آزمایش چیزی بهم نگفتن🙁

اخه دكتر من گفت نذار اخر هفته ١٢ اواسطش برو ميگم نسرين جون براى ازمايش چندساعت ناشتايي داشته باشيم ...

تا هفته چهارده فرصت هست برای سونو

آزمایش غربالگری ناشتایی نمیخواد 

آزمایش روتین بارداری هم از یازده شب ناشتا باشی کافیه البته صبح ساعت 7 تا 7 ونیم از بده 

چون ناشتايي زیاد باعث میشه کراتین بالا نشون بده من ناشتايي زیاد بود کراتین و بالا نشون داد که مجددا تکرار کردم 

الهی  عزیزم  ان شالله خیلی زود خوب شی  اخه تو دو تاهم داری 😘😘😘همه چی دو برابره&n ...

بلاخره اون همه ناامیدی نتیجه ی خوبی داشت😍😍😍

مبارک باشه عزیزم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
من هجدهم مرداد میشم دوازده هفته و شش روز وقت دارم 

برا منم میشه ۱۲هفته و چهارروز البته طبق انتقال ب سلامتی بری ان شاالله همه چی عالی باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️