2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست

عزيزم مبارك باشه مادر شدنت

ان شاالله بغردارى راحتى رو سپرى كنى

قسمت همه خانمهاى منتظر بخصوص دوستامون تو اين تاپيك🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من روز۱۷۲بودم دوروزبعدش شد ۳۸۵تازه دوقلو باردارم.برای توکه حتی ازبرای منم بیشتره.عالیه عزیزم

روز ۱۶ بتات ۱۷۲ بود عزیزم ؟

چقد جالب من فک میکردم بتا هرچی بالا بشه جنین قوی تره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم مبارك باشه مادر شدنت ان شاالله بغردارى راحتى رو سپرى كنى قسمت همه خانمهاى منتظر بخصوص دوستام ...

ممنون عزیزم دعا کن خداا اینجوری شرمندم کرد بازم دستمو بگیر تااخرش 

ان شالله قسمت همه بشه❤️

خداروشکر خدا برات جبران کرد  انشالله که به سلامتی این دوران رو طی کنی عزيزم

انشاالله عزیزم به امیدخدا هممون این چندماه بارداری و بسلامتی بگذرونیم و بچه هامون و بغل بگیریم .🤲❤️اننشاالله بقیه بچه هام مادر بشن مخصوصا زینب عزیزم 😍😘

سلام خوبی؟نسرین جون آزمایش غربالگری اولت چقد طول کشید جوابشو بدن؟بایدجواب اونم آماده بشه بعد لاسونوگ ...

دو سرى ازمايش دارى

يكى كه تعدادش زياده و قند و چربى و بقيه موارده

اون جدا بايد ازمايش بدى الانم ميتونى

يكى هم هفته ١٢ اول ميرى سونو بعد جواب سونو رو ميبرى ازمايشگاه بر اساس سونو ازمايش رو انجام ميدن

فكر كنم اولى خيلى جوابش طول ميكشه حداقل دو سه هفته

ب منم گفت انجام بده اينارو هفته ١٢ بيا حالا نميدونم وقتى جوابش طول ميكشه چيكار بايد كرد

اختمالا زنگ بزنم بپرسم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
برای من 4روزه داد.حالا شاید شما دوقلویی فرق کنه.

چ خوب من الان زنگ زدم پرسيدم گفت يكماه

گفتم بايد ببرم دكتر ببينه گفت خب حداقل ى هفته و ده روز ك طول ميكشه

فریناز جون شما دو قلو بارداری ? بتات روز 14 چند بود ?

نه عزيزم من ى جنين كاشتم بتام ١٠٠١ بود با توجه ب يكى بودنش

ولى اين دوستمون ك دوقلو داشته ١٧٢ بود

فكر كنم دستگاه هاى ازمايشگاهها هم فرق داره