2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
حالت تهوع هست دیگه عزیزم بایدتحمل کنیم،فکرکنم شماهم ماه دوم باشین نه،توکتاب ریحانه بهشتی نوشته ماه د ...

اره اصلن یه وضعیه نمیخوری حالت بده میخوری حالت بده 

🤦🤦عناب اره تو باغمون داریم هنوز بزرگ نشده موقعش نشده،،من هفته بعد میشم دوماه 

من 9 مرداد باید برم از مرکز گفتن برو بیرون سونو بعد یه دکتر تو شهر خودم تحت نظر باشم 

شما الان چند وقتت میشه بسلامتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا پلو بخورم بچه ها ؟بخاطر لوبیاش میگم

بخور نوش جونت

از هرچى ب اندازه بخورى اشكال نداره

پرخورى نبايد كرد☺️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من همش گشنمه 😒

اول راهى😅😅

هنوز ضعف و گشنگى هات مونده

من ك دهنم سرويس شد از بس غذا خوردم بعدش باز ضعف داشتم

همينه ديگه 

منتها نميدونم تا كى هستيم اينجورى اينم تموم ميشه يا تا نه ماه ادامه داره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اول راهى😅😅 هنوز ضعف و گشنگى هات مونده من ك دهنم سرويس شد از بس غذا خوردم بعدش باز ضعف داشتم همي ...

الهی😂😂😂بخور عیب نداره 

منتها سعی کن بارغذا سیر نکنی خودتو 

میوه و اجیل و چیزای مقوی بخور 

غذا خیلی چاق میکنه

الهی😂😂😂بخور عیب نداره  منتها سعی کن بارغذا سیر نکنی خودتو  میوه و اجیل و چیزای مقوی ب ...

همهههههه چى ميخورم غذا هم چند وعده اى ميخورم چون زود سنگين ميشم زود هم گشنه

البته از اجيل بدم اومده

من ك هميشه اجيل رو ميزمون نميموند الان همه ش مونده بدم مياد سمتش نميتونم

ماشالااا چند وعده 😁😁اینجوری که خیلییی سنگین میشی

خب وعده هامو  با حجم خيلى زياد نميخورم چون خيلى زود سنگين ميشم انگار ى عالمه غذا خوردم

اتفاقا وعده هاتو بيشتر كنى حجم غذارو كمتر خيلى خوبه

خب وعده هامو  با حجم خيلى زياد نميخورم چون خيلى زود سنگين ميشم انگار ى عالمه غذا خوردم اتفاقا ...

عههه راس میگی 

پس خیلی خوبه اینجوری 

ان شالله همه چیز عالی پیش بره تااخرش 

نوش جونت گوشت بشه بچسبه ب لپا بچت

عههه راس میگی  پس خیلی خوبه اینجوری  ان شالله همه چیز عالی پیش بره تااخرش  نوش جون ...

قربونت عزيزم

ان شاالله فردا بياى خوشحالمون كنى بتات بالا باشه دوقلووووو😍