2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
سلام دوستان.وقتتون بخیر. چندتا سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین پیدا نکردم یا اصلا وقت نکردین راهنمای ...

سلام میترا جان من جواب دادم 

گفتم پیاده روی منظم روزانه 

خوردن سبزی جات 

خواب منظم 

حذف شیرینی جات 

حذف نوشابه دلستر و... 

اگه برنج خوری حتما با زیره یا شوید بخور 

غذای سرخ کردنی نخور 

روغن سعی کن زیتون یا کنجد بخوری

من چ ن ذخیرم پایین بود اینارو رعایت کردم

میوه و اب خیلی میخوردم 

استرس از خودت دور کن سعی کن آرامش داشته باشی 

داروها و مکمل هم بخوری عالیه 

این پودر به من خیلی کمک کرد 

حدود سه ماه هر شب میخوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروش همینه سرم بزنی سر حال میشی البته به غیر باردارها دگزا هم میدن

اره دیشب سرم زدم خداروشکر تبم باکوفتگی بدنموازبین برد.الان شبیه سرماخوردگی سرفه میکنموابریزش بینی.که امیدوارم قطع شه زود.کی این کرونا نابودمیشه راحت بشیم اخه😢هیجاهم نمیریم باز میگیره ادم😔

سه تا جنین سه روزه بود

نگران نباش ممکنه یکی از جنینای اضافی باشه یا اصلا ربطی به هیچکدومشون نداشته باشه ولی بارداری چون بتات خوبه شکره خدا استراحت کن امپول پروژسترون یا شیافت رو استفاده کن

سلام دوستان.وقتتون بخیر. چندتا سوال پرسیدم نمیدونم جواب دادین پیدا نکردم یا اصلا وقت نکردین راهنمای ...

قرص اوابوست روزی سه تا میخوردم 

به همراه اون پودر برای اولین بار جنین پنج روزه برام تشکیل شد 

سلام عزیزم منو ک میشناسی جمعه آمپول پروژسترون زدم هنوز پریود نشدم همیشه ۵ الی ۶ روز بعد ا ...

سلام عزیزم، بله یادم اومد.

همیشه وقتی میخوای کاری انجام بشه نمیشه و بالعکس، دلیلش هم استرسه ، شنبه دوباره آزمایش بارداری بده اگر منفی بود برو دکتر ببین مشکل از کجاست، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نگران نباش ممکنه یکی از جنینای اضافی باشه یا اصلا ربطی به هیچکدومشون نداشته باشه ولی بارداری چون بتا ...

آمپول از روز چهاردهم قطع شد به جاش روزی سه تا شیاف از پشت استفاده میکنم امروز که خونریزی داشتم از جلو گذاشتم دکترم هم امروز نبود فردا هم نیست می‌ره تا شنبه کمر درد شدید هم دارم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
اون كه عاره ولي من هميشه  چون فكر ميكردم ماها خيلي انتظار كشيديم حق نداريم خسته بشيم حق نداريم ...

الهی عزیزمممم چقدر دلت پره، خدا همه رو براه راست هدایت کنه 🤲

چی بگم والا من که دیگه آنقدر از اول بارداریم از لحاظ روحی و حرف و حدیث اذیت شدم که عصر با حالت ضجه داشتم به خدا میگفتم چرا منو آفریدی ؟  😔😔😔

فکر میکردم باردار شم شرایط عوض میشه اما خیلیییی بدتر شد ...

خدا خودش بهمون رحم کنه و پشت و پناهمون باشه 🤲⁦❤️⁩

آمپول از روز چهاردهم قطع شد به جاش روزی سه تا شیاف از پشت استفاده میکنم امروز که خونریزی داشتم از جل ...

یکی از دوستام ای وی اف کرده بود دقیقا مثل شما خونریزی ودرد داشت رفته بود دکتر یه جنین تشکیل شده بود وقلبشم میزذ اون یکی دیگه با خوتریزی خارج شد شاید برایه شماهم همین اتفاق افتاده وشکر خدا بچش بسلامت بدنیا اومد استراحت مطلق باش از توالت فرنگی هم استفادع کن

فدات شم مرسی از دلگرمیت الان خداروشکر خیلی ارومترم همسرمم اومد از دلم دراورد و همون حرفی که میدونستم ...

خدا رو شکر که بهتری عزیزم، ان شاالله همیشه خوب و عالی باشی گلم 🤲🌹