2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
دیگه لک بینی هم قطع شد خداروشکر.اره هماتوم دارم.احتمالا بخاطر همونه.هم آنوکسا۶۰میزنم هم آسپرین میخور ...

ان شالله جذب ميشه دفع با استرس همراه ولي جذب ادم نميفهمه ان شالله كه جذب ميشه نگران نبااااش  استراحت كنيدكه سر دوهفته جذبه ان شالله😘😘

چیکار کردی پستونکو گرفت معجزه جان؟ پسر منم هرکاری میکنم نمیخوره همش عق میزنه دوست دارم بخوره حداقل ...

😂😂😂من مامانم داد خودم نتونستم به زور ميكرد تو حلق بچه😢😢

عه همه جايي پس

حالا براما خداروشكر با ادبه با چشم چشم زندااايي ميزاره تو كاست😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من 12 هفته گفته برم 

بمن گفته از۱۱هفته میتونم برم.تاریخ داده از۱۳مردادتا۱۸مرداد.من میخوام قبل تاسوعابرم که فکرم راحت بشه شاید برم مسافرت.اونموقع میشم ۱۱هفته و۴روز

متاسفانه استرادیول این عوارض رو داره دیگه، حالا دو تا آمپول زدی دیگه کم کم باز میشی ولی اگر تا هفته ...

سلام عزیزم منو ک میشناسی

جمعه آمپول پروژسترون زدم هنوز پریود نشدم

همیشه ۵ الی ۶ روز بعد امپول پری میشدم

چیکار کنم؟؟ گرمی زیاد خوردم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
ان شالله جذب ميشه دفع با استرس همراه ولي جذب ادم نميفهمه ان شالله كه جذب ميشه نگران نبااااش  اس ...

یعنی امکان داره همون دیشب که خون اومد هماتوم بوده باشه دفع شده باشه؟

دوروز ديرتر بري بهتره يازده هفته٦ روز تا ١٢ هفته و چند روز بهترين زمانشه من سر پسرم ١٢ هفته و صفر ...

معجزه جان حالت تهوع زیادی دارم شامم نتونستم بخورم 

الان چند ق ماست خوردم گفتم شاید دلم آروم بگیره که نگرفت 

سیرابی هم عمرا دیگه بخورم 

صبح حالم خوبه از غروب این حالت شروع میشه 

چیکار کنم قرص هم خوردم ولی بی تاثیر

عزیزان لطفا جوابمو بدید

من ماه قبلی تو سیکل انتقال بودم

استرا خوردم برا ضخامت  

رشد نکرد و سیکل کنسل شد ۱۱ تیر

۱۰ روز پیش دو قطره خون دیدم و گفتم حتما پریود شدم

اما نشدم و فقط درد زیر دل داشتم..

هفته ی قبل جمعه پروژسترون زدم

هنوز پریود نشدم فقط دردشو دارم.

چیکار کنم؟؟ میخواستم برم برا سیکل انتقال؟

همیشه ک پروژسترون میزدم ۵ تا ۶ روز بعد پریود بودم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
کم کم انجام بده ساکتو جمع کن بسلامتی خیالت راحت باشه وسایل اضافی هم نبر اذیت میشی. الهی همین چندروز ...

واقعا اخه بارداری سختی داشتیم. ولی آدم خصلتش اینه  فراموش می کنه جاهای سختشو قسمت خوبش یادش می مونه. 

خدایا شکرت
کیست که ندارین ؟

اگ داشتم سیکل شروع نمیکردن خواهر...سابقه کیست ندارم .

همیشه ک پروژسترون میزدم سر ۶ روز نشده پریود میشدم...حس میکنم الانه ک پریود بشم ولی نمیشم