اون كه عاره ولي من هميشه چون فكر ميكردم ماها خيلي انتظار كشيديم
حق نداريم خسته بشيم حق نداريم از شرايط موجود بهم بريزيم به كسيم نميگفتم انگار همش دنبال ضعف از خودم بودم چرا چت شد يهوووو چرا اينجوري شدي نميدونم افسردگي قاتي باتي شدن هورمانا بعد زايمان هم بي تاثير نيس
بعد جالب بود همه دوستاي كه يا بامن زايمان داشتن يا قبلتر يا تو فاميل خودمون هيچكدومشون بچشون به اين شدت اذيت نداشت نهايت يه ورژنشوو داشتن اشتباه منم درد و دل كردن البته بعد٤/٥ ماه كه تونستم گوشي دستم بگيرم قبلش اصلا همه هم ميگفتن خودت بد عادتش كردي يجوري بيشتر تورو مقصر ميدونستن ولي منم مادري بودم كه فقط ميخاستم بچم كمترين اذيت ممكنه بشه يادمه پسر داييم بعد٧ ماه منو ديد گفت ماشالا انقد ميگن بچش اذيت ميكنه فيزيكي كه خوبه منظورش قد وزن پسرم بود ولي تو چرا اينجوري شدي از دور فك كردم عينك دودي زدي😒😒😒نمكدون
ماشالا خداروشكر خانمش سه تا بچه داره،دوتا دومي ناخواسته چشم بد ازشون دور باااشه يعني اذيتشون در حد پوشك و كاراي روتين بچس فقط براي مادر بچش كه نوزاد بود تايكسالگيش ببين تلفني حرف ميزديم كمتر از يساعت نميشدمنم بيكار بدم نميومد،
خداشاهده من بعد علي كلاااا تلفن خونه رو گذاشتم كنار با مامانم اينا در حد واتس اپ و پيام بقيه ايم دركار نيس😑😑😑البته بعد يكسالگيش ميتونستم كم كم شروع كنم ولي خوب ترك كرده بودم بقيه هم تو قيافه كه چرا بارداريتو نگفتي چرا بعدش بعد زايمانت مثلا ديگه زنگ نميزدي منم كلا حذف كردم
يعني تو زندگي بعضي وقتاا ادم حوصله داره توضيح بده دلجويي بكنه
ولي گاهي انقد تحت فشاري ميگي هرجور راحتن فكر كنن بدرك😒