2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نسرین جان  خب عزیزم بالاخره مرکز عدد بتا روز شانزده رو میخواد دگ  درسته؟بایذ ی بار ...

نه نیازی نیست 

اگه بتا خوب باشه بالا نیازی نیست 

ولی در کل اصولا میگن دوبار از بدید ببینیم بتا دو برابر شده یا نه شما 16 از بدی احتمال داره بگه دوروز بعد تکرار کن 

سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

وای خدا رو شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم دیدی نگرانیت الکی بود ان شاالله که همه چیز عالی برات پیش بره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من میخوام سر خود قطع کنم هفته ۱۰ هستم 

سر خود چیزی و قطع نکن ممکنه مشکلی پیش بیاد  عزیزم دیگه خونریزی نداری ؟ نرفتی سونو دیگع

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سر خود چیزی و قطع نکن ممکنه مشکلی پیش بیاد  عزیزم دیگه خونریزی نداری ؟ نرفتی سونو دیگع

ن عزیزم جواب ازمایشام بیاد همه روباهم میبرم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سر خود چیزی و قطع نکن ممکنه مشکلی پیش بیاد  عزیزم دیگه خونریزی نداری ؟ نرفتی سونو دیگع

ن دیگه قطع شد خداروشکر

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام ممنونم.نی نی هم فک کنم خوب باشه به کمک خدا. تکوناش محکم شده.شکمم رو میلرزونه. منم سنگین شدم و ...

ایشالا که صحیح و‌سلامت بغلش کنی💋 حرکت نی نی من خیلی کمه اصلا محکم لگد نمیزنه. بیشتر لرزش و‌ ضربه کوچیکه.منم کفت چون احتمال زایمان‌زودرس ندارم بتا نزنم‌هم‌مهم‌نیست.من فقط یه گهواره و‌یه دو‌دست لباس نوزادی واسش میخوام برم بخرم ایشالا.

قربونت عزیزم آخه چرا مرگ فکر کنم چون بارداری یکم روحیت حساس شده منم بهم بگن پخ گریم میگیره..‌. واق ...

ممنونم از دعاي خيرت عزيزم ان شالله عاقبت بخيري پسراي قشنگتو ببيني❤️

نميدونم جوري بودم كه تو دكترباپذيرشش با گريه گفتم كويددارم وباردارم، با دكتر با گريه حرف ميزدم😢خوبه بشوهرم گفتم نياد تو بيرون باشه چون كلينيك عفوني بود وگرنه مضحكش ميشدم😅

مرسی عزیزم.هرروزدوتاشیاف دارم.آمپول ندارم

اینجا کسایی که امپول داشتن وقتی خونریزی میکردن دو تا امپول همزمان میزدن یا شیافشونو بیشتر میکردن

الان شما امپول نداشتید نمیدونم میتونید بزنید یا نه

باید از بچه ها بپرسیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اینجا کسایی که امپول داشتن وقتی خونریزی میکردن دو تا امپول همزمان میزدن یا شیافشونو بیشتر میکردن ال ...

@نسرین_مهر    

عزیزم شما میدونی دوستمون باید چیکار کنه؟

کلا دو تا شیاف پروژسترون میزنه خونریزی داشته ک امروز تبدیل شده به لک

باید شیاف اضافه کنه ؟یا اجازه داره امپول بزنه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻