2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣 مثلامیخوام بکارها برسم ولی زود نفسم  بند میاد زیر کولر هم گرمم میشه

کم کم انجام بده ساکتو جمع کن بسلامتی خیالت راحت باشه وسایل اضافی هم نبر اذیت میشی. الهی همین چندروز باقی مونده هم به خیر و خوشی بگذره😍ولی دلت واسه این دوران حسابی تنگ میشه🥺🥺🥺

خداياشكرت....❤️ 
مبارکه عزیزم مثبته کمم نیست مهم اینه که دوبرابربشه بعدازدوروزکه انشاالله میشه

عزیزم دکترم نگفت که برم مجدد آزمایش بدم فقط گفتن شنبه دیگه برم برای ساک بارداری و قلب  احتیاج بنڟرتون آزمایش مجدد?

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشاالله چقدم پافشارى دارى ك عجيبه😂😂😂 خدايااااااا🤣🤣🤣

😂😂😂😂

همون و بگو🤪 انگار من هربار به یه دلیلی قسمت نیست که باردار میشم برم آز ان تی اصلا،، فقط آنومالی و تونستم برم😊

عزیزم کرونا گرفته بودیم.....  هر چهارتامون....  من ریه هام یه کم اذیتم کرد اما شکر خدا ب ...

آخی خداشفابده ازکجاگرفتید؟ لعنتی دست بردارنیست مردم هم بی خیال رعایت کردن شدن ناراحت شدم انشاالله بلا ازتون دورباشه

سلاممم ممنونم عزيزم بمن كفت بخورررر ولي من ازترسم قرقره كردم البته زيادم نميتونم حالت تهوع ميگي ...

قربونت

عزیزم آخه چرا مرگ فکر کنم چون بارداری یکم روحیت حساس شده منم بهم بگن پخ گریم میگیره..‌.

واقعا مزه بدی داره دیفن منم حالم بد شد بعد قرقره کردن ولی چه میشه کرد مجبوریم

دعا میکنم هرچه زودتر بهبود پیدا کنی عزیزم مراقب خودت و نی نی باش🌹☺

خانوما قرص استرادیول تا هفته چندم باردلری خوردین

دکتر ب من گفت تا اخر هفته ده سه تا هفته ۱۱ دوتاو هفته ۱۲یکی بعد از سونو غربالگری اول احتمالا میگه قطع کن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکتر ب من گفت تا اخر هفته ده سه تا هفته ۱۱ دوتاو هفته ۱۲یکی بعد از سونو غربالگری اول احتمالا میگه قط ...

البته اینو بعد از سونو اخرم ک هماتومم دفع شده بود و همه چیزخداروشکر خوب بود گفت وگرنه تا الان ک همون سه تا میخوردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😂😂 همون و بگو🤪 انگار من هربار به یه دلیلی قسمت نیست که باردار میشم برم آز ان تی اصلا،، فقط آ ...

بهتررررر

هزینه هات کمتر😂😂

بچه هات بچه های مدارا کن و بادرکی هستن😍😍

سلام به همه

امیدوارم همه ی منتظرای این تاپیک تا الان مامان شده باشن

نمی دونم پیامم رو کسی جواب میده یا نه

من سه روز پیش پانکچر کردم

۸ تا تخمک داشتم فقط ☹

امروز زنگ زدن گفتن شنبه یا یکشنبه بیا واسه انتقال پرسیدم چندتا جنین دارم گفت فعلا" معلوم نیست شنبه معلوم می شه

حالا نمی دونم چیکار کنم

برم انتقال یا فریز کنم؟

آخه می گن جنین فریز بهتره

اصلا" نمی توونم درست تصمیم بگیرم

می شه کمکم کنید

خدایا شکرت...
کم کم انجام بده ساکتو جمع کن بسلامتی خیالت راحت باشه وسایل اضافی هم نبر اذیت میشی. الهی همین چندروز ...

آخخخخخ گفتی چیکا جون یه دلتنگیه عجیبی اصلا داره من روزی نیست که یادش نکنم ودلتنگش نشم احساس میکنم خیلی زود گذشت برام 

دلم برا شکمم برا اون حس وحالا واقعا تنگ شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خانوما قرص استرادیول تا هفته چندم باردلری خوردین

عزیزم برا من تا هفته ۱۰ بود بعد قطع کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آخخخخخ گفتی چیکا جون یه دلتنگیه عجیبی اصلا داره من روزی نیست که یادش نکنم ودلتنگش نشم احساس میکنم خی ...

اره واقعا منم اکثرا یاد میارم با همه استرساش دوران شیرینی بود الهی قسمت همه بچه های منتظر تاپیک😍😍

خداياشكرت....❤️ 
امروز بهتره بازشد لک.برم بزنم آمپولو یادیگه نمیخواد؟

خداروشکر ک بهتری هر روز پروژسترون و شیاف داری؟ روزی چندتا میزدی قبل از خونریزی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻