2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ان شاالله امروز دیگه اصلا تب نکنی و تا شب کلا خوووب خوووب بشی عزیزم. بازم برای خودت و جوجو آیت الکرس ...

ان شاللله بحق دعاهاي شماهاا🌹🙏

طبيعيه اصلا نگران نباااااش وقتي ادم درازه فقط دنبال كم وزياد شدن درده من بخاطر همين حساسيتم چقد امپول پرولوتون زدم الكي هي ميگفتم درد دادم اونم تجويز ميكرد

ولي مشغول باااااشي كمتر متوجهش ميشي مگر خيلي شديد باااشه

منو١٥ زده ازمايش غربالگري دوم روبدم،

شما كي بايد بدي؟

حالا ان شالله بخير بگذره بايد برم يدكتر بگم چكاباي لازم رو بنويسين ديدي بعد كرونا بدن بهم ميريزه ببينم چه خبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاره هم ديشب هم صب باز رفتم دكتر سرم داد داروهامم همون استا و ديفين فقط گفت ازيترو لازم نداري نخور ...

جداا پس خیلی امار ابتلا بالا رفته ..ان شاالله خیلی زود خوب میشی. استرس اصلا نداشته باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاللله بحق دعاهاي شماهاا🌹🙏 طبيعيه اصلا نگران نباااااش وقتي ادم درازه فقط دنبال كم وزياد شدن در ...

خدا کنه، آره دیگه بیکارم هی میشینم فکر و خیال میکنم 🙈

ان شاالله همه چیزت نرمال و عالی باشه و این کرونا گرفتنت هم خیر و مصلحت باشه به این که نی نی جان وقتی دنیا میاد واکسینه طبیعی شده باشه بدنش ایمن باشه 😍🤲

برای من هفتم زده، ان شاالله هممون صحیح و سلامت فرشته هامون رو در آغوش بگیریم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

@مامان۱رقیه    

عزیز دلمممم به نیتت دعای عهد خوندم که امروز خوش خبر باشی ، همه چشم انتظارتیم زودترررررر بیااااا😍⁦❤️⁩

می‌خوام اسمت رو بذارم اسطوره صبر و مقاومت 😁

زین پس صدایت می‌زنیم اسوه ی مقاومت در برابر سونوگرافی 😁😁😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم كه انقد وقت گذاشتي تايپ كردي خدا تودليتووو برات نگه داره و عاقبت بخيريشوووو ببيني ان شال ...

فداتشم خب پس نگران چى اى وقتى اينقدر مراقبى

خدا خودش حافظشونه

تو فعلا فكر خودت و تو دليت باش و مدام سعى كن بدنتو با دستمال نم بكشى و تبت اينجور مياد پايين

ان شاالله زودتر تموم ميشه تبت نهايت چهارروزه الان دو روزش  گذشته اين دو روزم بسلامتى ميگذره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
جواب ازمایشم اومد بتام 269 هست کمه ? اصلا مثبته?

مبارک باشه عزیزم مثبته

ان شاالله قسمت بقیه خانم های تاپیک

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم