2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
خیلی بهتر شده . ممنون عزیزم

خداروشكر عزيزم

انجام دادى اونكارو؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر عزيزم انجام دادى اونكارو؟

فقط زردچوبه زدم تخم مرغ و نزدم یه پماد هم زدم. حالا تاثیر کدوم بود نمی دونم. البته بستمش تکون نخوره همه اینا رو انجام دادم

خدایا شکرت
رو  اسم هنوز موندیم بین چندتا  انتخاب. از قبل اسمانتخاب کرده بودیم آشناها گذاشتن رو بچه ها ...

شوره خانم دو قلو هستن بچه های گلتون 

موقع زایمان لطفا برای منم دعا بفرما سپاسگزارم 

الهی مرا  آن ده که آن به 

سلام دوستان من امروز روزدوازد انتقالمه جنین سه روزه انتقال دادم صبح بیبی چک زدم منفی شد آزمایشمو براسه شنبه نوشته خیلی ناراحتم اصلاحالم بد یعنی امکانش هست آزمایش مثبت بشه؟

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

سلام بچه ها استا رو بهم گفته هر١٢ ساعت من سر٥ ساعت تب ميكردم تب شديد🥺دعا كنين تموم شده باشه، ديگه ٦ ساعت خوردم

الان رفتم عفوني گفت همون ديفين هيدرامين و استارو بخور

ازيترو لازم نيست?

دكتر اوليم گفت حتما ازيترو رو بخور بنظرتون چكاركنم قطعش كنم يا نه بخورم؟

بهم يه سرم سديم كلرايد٩٠ درصد يه ب كمپلكسم توش گفت بهتر نشدي تادوسه روز زنگ بزن٤٠٣٠ بهت بگن كدوم بيمارستان بري

توروخداااابانفساي حقتون برام دعا كنيد انقد داغون شدم اصلا جلو گريمو نميتونم بگيرم من تواين سه سال ازبس هيجاا نرفتم  ورعايت اصلا كرونا نگرفتيم الانم بيشتر براي بارداريم ميترسم

وحال بقيه اعضااا خودم بجهنم

سلام دوستان من امروز روزدوازد انتقالمه جنین سه روزه انتقال دادم صبح بیبی چک زدم منفی شد آزمایشمو برا ...

چون جنیناتون سه روزه بودن احتمال داره بیبی چک الان نشون نده،انشاالله که بتات مثبت میشه عزیزم