2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
عزیزم حالا من چند روزه خواهرم و مادرم پیشمن حالم خوبه غذا هم بهتر میخورم کلا اونا اینجان یع بار بالا ...

عزيزم چشمت روشن😍😍😍

پس حسابى ب خودت برس و لذت ببر

جاريت چرا؟ مگه بچه دار نميشه؟

والا مردم چقدر بخيلن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام به همگی خوبید

بچه ها من امروز رفتم سونو ضخامت رحم روز ۹ پریودم بود 

گفت اگه بخام خوش بینانه نگاه کنم الان ضخامتت رو ۶ هست و کمه باید تا روز ۱۴ کم کم بیاد روی ۸ ینی میشع؟

بهم ژل استرومارین داد

با قرص سیلندنا فیل۵۰  که واژینال بفرستم تو رحم اما بلد نیستم خب این قرص هست و من فک میکنم اینو بفرستی رحم اب نشه منظورمو میفهمیدی دیگ😄

اگه کسی اطلاعی از این موضوع داره بم بگه ممنون میشم

راستی امروز فرتیل سی ام خریدم چند تا بخورم در روز؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم خوبی  الهی رفتن  عیب نداره جاشون خالی نباشه  استرس نداشته باش  عل ...

قربونت برم مرسى عزيزم💚💚

امروز دكتر بودم ب دكترم گفتم علائمم رفته ى وقت چيزى نشده باشه خنديد بهم گفت نههههه هيچى نميشه

امپولم وو قطع كرد پردنيزول رو تا هفته ١٢ بخورم دوفاستونم شد روزى يكى تا هفته ١٢ شيافم شد دوتا فعلا و استراديولم گفت هفته ١٠ سه تا١٠-١١دوتا١١-١٢ يكى 

اينارو اينجور مصرف كنم برم سونو و ازمايش هاى غربالگرى اوليه ببرم تا بعد ديگه تكليف جديد بده😂

فكر كنم ديگه بعدش ارجاع ميده ب دكتر ديگه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همگی خوبید بچه ها من امروز رفتم سونو ضخامت رحم روز ۹ پریودم بود  گفت اگه بخام خوش بین ...

عزيزم ان شاالله مياد بالا نگران نباش

منم اين قرص رو داشتم انگشتتو خيس كن بذار داخل نگران نباش خودش اب ميشه

الان شيافى ك من ميذارم هم قرص واژن هست از اون شياف روغنى ها ك بقيه ميذارن نيس و بعد از چند ساعت تفاله😂😂هاشو ميفرسته بيرون

سلام به همگی خوبید بچه ها من امروز رفتم سونو ضخامت رحم روز ۹ پریودم بود  گفت اگه بخام خوش بین ...

سلام عزیزم ایشالا میرسه 

منم ۶ بودم ضخامت چن روز بعد رسید به ۸.۵ 

البته من برا ال دی طولانی مدتی که خورده بودم ضخامتم پایین اومده بود کلا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
به سلامتی نسرین جان  من 8 مرداد 12 هفته میشم و باید اون موقع برم سونو ان تی

عه ١٢ هفته كامل ميشه يا وارد ١٢ ميشى؟ من وارد ١٢ ميشم و چند روز بعدش بايد برم سونو ان تى

گفتم اخر هفته ١٢ گفت نه توى هفته ١٢ برو ب اخرش نرسه

عزيزم ان شاالله مياد بالا نگران نباش منم اين قرص رو داشتم انگشتتو خيس كن بذار داخل نگران نباش خودش ...

مرسی عزیزم بعد تاثیری داشت براتون استفاده کردید؟

بعد از مصرف که دردی چیزی نداشتید

من خیلی میترسم از این داروها بخدا این اخرش بدنمون چی میخاد سرش بیاد خدا میدونه

بله گلم افزایش پیدا میکنه 

ژل رو باید به بازو بزنی ؟

منم اون قرص رو استفاده کردم ، دستکش بپوش و عمیق بذار داخل واژن 

فرتيل رو خودش نوشته سه تا

دكتر ب من گفت يكى اما خودم دوتا خودرم

اما بعضى بچه ها تا روزى شش تا هم خورده بودن انگار

سلام عزیزم ایشالا میرسه  منم ۶ بودم ضخامت چن روز بعد رسید به ۸.۵  البته من برا ال دی طول ...

ببخشید چی مصرف کردید ک رسید به ۸ونبم 

بخدا نمیخام بخرم سرخود فقط میخام از دکترم بخام اگه با شرایطم اوکیه برام تجویز کنه

فعلا تنها جیزی ک به داروهای من اضافه کرد یکی همین سیلندنافیل بود با همین ژل استرومارین  اکویین 

عه ١٢ هفته كامل ميشه يا وارد ١٢ ميشى؟ من وارد ١٢ ميشم و چند روز بعدش بايد برم سونو ان تى گفتم اخر ه ...

نه تموم میشه 

اسم شنبه هامو گذاشتم شنبه های عاشقی

از یکشنبه ۹ مرداد وارد هفته ۱۳ میشم به امید خدا

معجزه جان ان شاالله بلا از خودت و جوجو تودليت و جوجو تو خونه و بقيه اعضا خونه دور باشه

برات اية الكرسى و دعاى نادعلى ميخونم ان شاالله ب زودى حالت بهتر ميشه

انگار اين ويروسه شايع شده شوهر منم گرفت سرفه و عطسه و ى كم تب

اما دو سه روزه با مصرف دارو خوب شد

بله گلم افزایش پیدا میکنه  ژل رو باید به بازو بزنی ؟ منم اون قرص رو استفاده کردم ، دستکش بپوش ...

نه ژل واژینال هستش هر شب یک بار باید اپلیکاتور بفرستم داخل ببخشید واژن 

براتون این سیلندنافیل تاثیریم داشت؟

نه تموم میشه  اسم شنبه هامو گذاشتم شنبه های عاشقی از یکشنبه ۹ مرداد وارد هفته ۱۳ میشم به امید ...

اى جااااان😍😍😍

ب اميدخدا

من پس ى هفته از شما پايين ترم🥰