2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
بچه ها مشاوره انلاین بگیرم با متخصص داخلی نمیخوام پاشم باز برم بیرون 

عزیزم‌من‌یادمه‌رفته‌بودم‌دکتر.گلوم‌دردمیکرد

دکتراریترومایسین‌بهم‌داد.

آزیتروداروی‌قوی‌هست.بدون‌مشورن‌نخور.

نمک‌قرقره‌کن.خوب‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام گلم از شهریور به بعد رو قبول میکنن البته من اسناد پزشکی پرسیدم گفت از شهریور به بعد اوکی و سالی ...

چه خوب

ممنونم از راهنماییت😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم زده بودم اما انداختم دور زود  ان شالله که خدا شادم کنه تااخرش❤️

خو پس پناه بر خدا مطمئن باش مثبتی فعلا دیکه بی بی نذار تا وند روز دیگه بعد برو آزمایش با یه بتای خوشگل بیا بعدم خدا بت بگه دیدی برات چی گذاشته بودم کنار نگران بودی ☺️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دیگه بخاطر فسقلیا باید تحمل کرد 🤗🥰😍این روزاام تموم میشه انشاالله یروزی بود میومدم نی نی سایت تاپی ...

اره عزیزم تحمل میکنیم ب خاطرشون اونا فقط حالشون خوب باشه صحیح و سلامت بیان بغلمون هیچی نمیخوایم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من از امور مالی گرفتم دادم دکتر توضیحات رو نوشت بردم اسناد پزشکی تایید کرد و کد نازایی گرفتم 

نسرین‌جان‌‌‌‌‌منم‌‌‌ازتامین‌اجتماعی‌‌نامه‌گرفتم‌بایدببرم‌رویان

میشه‌راهنمایی‌کنی‌.کجاببرم.

بایددکتر‌بنویسه‌یاتوضیحات.؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مامان رقیه جون امروز نوبت سونو داره خدا کنه بیاد بماهم خبر بده خیالمونو راحت کنه😍 خدایا خودت دل مهر ...

مامان رقیه نیومد؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام معجزه جان  انشالله که چیزی نیست استرس نداشته باش  شاید بخاطر قرص باشه و گرما هم بی ...

سلام خوبي تبم شده٣٩ رفتم دكتر

باز ياست سريع كرونا گرفت منفي شد باز پي سي ار نوشت

ازيترو داد

ديفينن

استامينوفن ٥٠٠

دعا كنين برام بخير بگذره

هم خودم

هم پسرم

هم مادر و خواهرم كه اينجان 

خيلي استرس دارم بابت همه و بچه

اره عزیزم رفتم دوتاشم خوب بودن قلباشونم میزد قربونشون برم.شکه شدم انتظار نداشتم آخه دکترگفته بود یکی ...

ان شالله بسلامتي بعلشووووون كني عزيزم خداروهزارمرتبه شكر

برامنم دعا كن مشكوك به كرونام تب دارم بدن درد و سرد دود فعلا