سلام عزیزم منم سر بچه اولم هرشب تب و لرز داشتم جالبه فقطم شبا بود... مجبور بودم شبا قبل خواب قرص استامینوفن ساده بخورم پتو بکشم روم بخوابم ازبس لرزم شدید بود خواهرم میترسید میگفت تو چرا اکثر شبا اینطوری میشی!!!! بدنم داغ بود ولی از درون داشتم یخ میزدم و میلرزیدم از سرما
صبح که از خواب پا میشدم خوب بودم انگار اون آدم دیشبی من نبودم دوباره شب باز همون قصه تکراری...
رفتم پیش یه دکتر عفونی برام آز نوشت که معلوم شد wbc اگه اشتباه نکنم که تو صفحه اول آزمایش و مربوط به عفونت توی خونم بالاست...
دکتر گفت معمولا تو دوران بارداری این فاکتور بالا میره و خودشم تو دوران بارداری wbc بالا داشته... اما من چون سه قلو باردار بودم خیلیییی عدد wbc برام بالا بود و دکتر برام قرص کولدیمال(استامینوفن 500) تجویز کرد و گفت هروقت دیدی تب داری یا لرزت داره شروع میشه این قرص و بخور که منم یه چند روز بعدش خداروشکر خوب شدم و این قرص و درحد 3 یا 4 تا دونه مصرف کردم فقط...
متاسفانه در اوایل بارداری این عارضه برا بعضی ها پیش میاد و چاره ای نداره جز صبر و درمان دارویی با استامینوفن فقط... بنظرم زنداداشتون و ببرین پیش یه دکتر متخصص،، یه آزمایش بدن اگه لازم باشه براشون دارو تجویز میکنن چون تب و لرز تو بارداری بسیار خطرناکه و خدایی نکرده باعث سقط و... میشه