2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
نه سه روزه و چهار روزه والا تمام علائم دارم ولی نمیدونم چرا منفی شد

حالا زوده ان شاالله که مثبتی .به چیزای خوب فکر کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دخترا.برای هزینه تعین جنسیت پرسیدم.حدود هر انتقال باتعین جنسیت میشه ۱۷ تومن     منم ...

نه عزیزم به نظرم انجام ندین چون کمی کیفیت جنین رو میاره پایین ان شاالله همون دختری میشه که میخواین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام .دوستان تب ولرز تو بارداری طبیعیه؟ زنداداشم حامله است تب ولرز و سرگیجه و ویار خیلی شدید داره .چ ...

سلام عزیزم منم سر بچه اولم هرشب تب و لرز داشتم جالبه فقطم شبا بود... مجبور بودم شبا قبل خواب قرص استامینوفن ساده بخورم پتو بکشم روم بخوابم ازبس لرزم شدید بود خواهرم می‌ترسید میگفت تو چرا اکثر شبا اینطوری میشی!!!! بدنم داغ بود ولی از درون داشتم یخ میزدم و میلرزیدم از سرما

صبح که از خواب پا میشدم خوب بودم انگار اون آدم دیشبی من نبودم دوباره شب باز همون قصه تکراری... 

رفتم پیش یه دکتر عفونی برام آز نوشت که معلوم شد wbc اگه اشتباه نکنم که تو صفحه اول آزمایش و مربوط به عفونت توی خونم بالاست... 

دکتر گفت معمولا تو دوران بارداری این فاکتور بالا میره و خودشم تو دوران بارداری wbc بالا داشته... اما من چون سه قلو باردار بودم خیلیییی عدد wbc برام بالا بود و دکتر برام قرص کولدیمال(استامینوفن 500) تجویز کرد و گفت هروقت دیدی تب داری یا لرزت داره شروع میشه این قرص و بخور که منم یه چند روز بعدش خداروشکر خوب شدم و این قرص و درحد 3 یا 4 تا دونه مصرف کردم فقط... 

متاسفانه در اوایل بارداری این عارضه برا بعضی ها پیش میاد و چاره ای نداره جز صبر و درمان دارویی با استامینوفن فقط... بنظرم زنداداشتون و ببرین پیش یه دکتر متخصص،، یه آزمایش بدن اگه لازم باشه براشون دارو تجویز میکنن چون تب و لرز تو بارداری بسیار خطرناکه و خدایی نکرده باعث سقط و... میشه

بیا رندش کنیم نیم ساعت بذاریم🤣😀 من قبلا 5 دقیقه میذاشتم بجوشه دکترم گفت کمه 10 دقیقه بذار... 20 د ...

۲۰ دقیقه کمه شیر محلی رو باید حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بچوشونین 

سلام دوستای عزیزم خوبید..بچه ها کسی رو می شناسید که آدم خوب ومومن باشه جهت ایه حکاکی شده رو انگشتر فیروزه انجام بده

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم شما کی آزمایش دادین؟ من چرا ندیدم خبر مثبت شدنت رو ؟؟ 😍😍😍 دو روزه هی منتظرم یکی بیاد بگه م ...

سلام هانیل جان .شما و نی نی چطورین؟ اذیت که نشدین؟

عزیزم  شما هم بتا زدی؟ میگم نکنه بتا باعث شه آب کیسه کم بشه؟ بنظرت ان اس تی برم یا سونو؟

من توی بارداری اولم توی 32 هفته فقط چون یکم لک دیدم بتا زدم وگرنه دکترم نمی‌خواست اصلا بهم آمپول بتا بده تا دو روز هم حرکات بچم کمتر شد اما من چون از بچه ها شنیده بودم نگران نشدم اصلا

فکر کن سر بچه اولم که میکرو بود دکترم نمیداد،، سر این یکی فکر نکنم اصلا بتا بده بهم... تا الان که اسمشو نیاورده منم چیزی نگفتم ازش

عزیزم فکر نکنم ربطی بهم داشته باشن اصلا تا حالا نشنیدم کسی بتا بزنه و باعث کم شدن آب کیسه بشه... میدونی که حداقل 50 درصد بچه ها بتا میزنن هیچکدومم تا حالا خداروشکر مشکلی براشون پیش نیومده پس آنقدر نگرانی به دلت راه نده برای نی نی خوب نیست...

الان نی نی خوبه انشاالله؟ تکون میخوره مثل قبل؟؟؟ 

اگه میخوای خاطرجمعشی و دلت آروم بگیره یه سونو برو که خیالت راحتشه ولی مطمئن باش که همه چیز عالیه،، توکل به خدا🤲🤲🙏🙏

دخترا خراش وprpو چسب جنین چطوره؟ درصد موفقیت انتقال؟

همشون خوبه زینب جون ولی به دکترت قبل انتقال بگو جنینارو برات هچینگ کنن حتما

اگه راجب هچینگ نمیدونی تو گوگل سرچ کن به نظرم چیز خیلی خوبیه... 

انشاالله اینبار حاجتت و از خدا بگیری🤲🤲🙏

علائمتون چی بود 

من روز 6 و 9 و10 انتقال لک بینی داشتم وفقط تو همون سه روز دلدرد پریودی هم داشتم جوری که فکر میکردم میخوام پریود میشم اما آمپول نمیذاره کامل بیاد.... 

غیر اون هیچ علائمی نداشتم تا 8 هفته که علائمم شروع شد... 

فدات بشم عزیزدلم مرسیییی 😍😍😍😍😍  زی زی جون دعا کن قلبش تشکیل بشه سلامت بدنیا بیاد 🤲🤲🤲🥹 ...

حتما حتما تشکیل میشه توکلت به خدا باشه فقط همه چی به عالی ترین شکل ممکن پیش میره😍😊

چی فکر کردی،، تازه دوقلو هم هست🥰بگو انشالله تعالی🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏🙏

دعاگوت هستم عزیزم اگه خدا قبول کنه🤲🤲🥰🥰

عزیزم شما کی آزمایش دادین؟ من چرا ندیدم خبر مثبت شدنت رو ؟؟ 😍😍😍 دو روزه هی منتظرم یکی بیاد بگه م ...

عزیزم ایشون دیروز آز داده به صورت سکرت امروز اومده میگه مثبت شدم نامرد🤣🤣🤣😆😆😆

شما خودت خوبی الان؟؟ نی نی خوبه؟ 

دیگه درد نداری انشاالله؟ فکر کنم تا چندوقت باید استراحت مطلق باشی نه؟