2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045633 بازدید | 684476 پست
انشالله میری قلب نی نی قشنگت رو میبینی، قشنگترین آهنگ زندگیت رو میشنوی  نگران نباش  فقط ...

الهی آمین انشالله قسمت همه ممنونم از دعا قشنگت

اره دقیقا اویزون باشه بیشتر درد میگیره دیشب یکم شوهرم و مادرم ماساژ دادن ولی استخوانش انگار تیر میکشه خیالم راحت شد برای بارداری هستش طاقت میارم باور نمیکنی من هنوز باور نکردم باردارم😭

عزيزم اینطور نیست من از دکترم پرسیدم  گفت شما نیا همسرت که نتش روشن  همسایه که وای فا دا ...

چ میدونم والا گمراه شدم خودم شوهرم هم نمیزارم 😂بره تو نت همسایه ها هم وای فای ندارن 

نمیدونم چی درسته یا ن همش میگم چیزی که خدا بخواد هیچی جلودارش نیست ولی باز نگران میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا نترسید من انجام دادم .هر چه زودتر انجام بدین بهتره تا درگیر نشید.من خواهرم کیست اندو لاپرا کرد ...

قربونت‌عزیز

برامن‌کیست اینانیست

خط‌سزارین‌‌نازک‌شده‌میخاد‌ترمیم‌کنه.

دوست‌عزیز‌کیست‌برداشتی‌براچی‌دیگ‌دیفرلین‌زدی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزززم..خیریته پس..صبر کن دکتر خودت بیاد..اینجوری خیال خودتم راحتتره.. الهی ب حق فاطمه زهرا میری س ...

مثه خودم

اصلا جرات بی بی چک نداشتم😁 یه ساعت قبل از ازمایش زدم

ممنون عزیزم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی آمین انشالله قسمت همه ممنونم از دعا قشنگت اره دقیقا اویزون باشه بیشتر درد میگیره دیشب یکم ش ...

فدای تو بشم 

آره برای بارداری خوب میشی من یه سه چهار روزی درگیر بودم و به شدت درد میکرد دقیقا انگار صدتا سوزن باهم فرو میکردن به دستم و به شدت تیر میکشید بعدش زد به قفسه سینه و پشتم و بعد تمام شد تحمل کن عزيزم 

خیر تمنا جان  تجربه ای نداشتم گلم  کی باید آزمایش بدی عزیز

خیر ببینی انشالله مهربونم 😘😍

نمیدونم والا سابقه نداشته اصلا..حالا اندازه گردو هم نیس..اندازه فندقه🤭

شنبه انشاالله ....التماس دعای فراوون عزیزم💚🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خیر ببینی انشالله مهربونم 😘😍 نمیدونم والا سابقه نداشته اصلا..حالا اندازه گردو هم نیس..اندازه فندق ...

انشالله که مامان خانم شدی عزيزم 

توکل کن به خدا 

من هم برات صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله که حاجت روا بشی دوست خوش قلبم 

خبر دارن که تو سیکل ای وی افی؟؟ هم سنیم منو تو 😍😍😍چند ساله اقدامی؟

نه میگم بچه نمیخوایم 

اره عزیزم همسنیم چهار پنج ساله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
به سلامتی و مبارکی انشاءالله مادر شدی.

فدای دل مهربونت مامان خانمی💚💚😘 

خدا فرشته هاتو برات نگه داره دوستم 🤗🤗

مرسی بابت دعای قشنگت 

الهی آمین عزیزم☘️☘️☘️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵