2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مبارک باشه به سلامتی ان شاالله 😍😍 هماتوم که اکثر بچه ها داشتن نگران نباشید استراحتتون رو زیا ...

ممنون توکل به خدا خیلی استرس گرفتم چون هر دوقل داره ولی با پیام شما و بقیه دوستان یه مقداری خیالم راحت شد

ای بابااا خداییش همسایه خیلی مهمه اگه بد باشه خیلی اذیت کننده است و غیر قابل تحمل ..ان شاالله خیلی ز ...

راديس جون من كلا خودم سرمايي هستم و شايد سالهاى قبل طول روز سرجمع سه چهارساعت كولر روشن نميكردم چون استخون درد ميگيرم يا نهايتش خيلى گرم ميشد روشن ميكرد اما زير پتو ميخوابيدم

ولى الان بخاطر باردارم خييييلى گرمم ميشه و اذيت ميشم بخاطر مامان و بابامم ناراحتم

ديگه چاره چيه جز تحمل ك ببينيم راى قاضى شورا چيه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوش اومدی  آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادی ؟ ،هیسترو شدی ؟ قبل انتقال قرص پردن ...

روز بیستم دوره قبل انتقال رفتم خراش رحم دادم و دکتر گفت همه چی خوبه .و ازمایش کامل هم دادم .ولی قذص پردنیدازول برای چیه نه تاحالا نخوردم ولی این تزریق داخل رحم رو انجام دادم

هرچقدر میخوام کنترل کنم بازم نگرانم. لک بینی هست که هست خدا به دادم برسه

وقتی استرس داری چطور میخای اون جنین بگیره لانه گزینی کنه 

یکی از دلایل ناباروری خیلیا استرسشونه 

الان مشکل از استرس شماس اول باید اینو درمانش کنی عزیزم من توی سیکلهایی ک میرفتم برای درمان ناباروریم دکترم وقتی میدید من استرس دارم سیکل درمانی رو  امیدی بش نداشت

سلام به همه عزیزان،امیدوارم که گره ازمشکلات همتون بازبشه وبه آرامش برسین،منم دیروزرفتم مطب دکترسونوگرفت وگفت خداروشکرخوبه ویه دونه هست،پرسیدم قلبش تشکیل شده گفت بله وسه هفته دیگه دوباره بیا،برام آزمایش نوشت وبخاطرلکه بینیم آمپول آنوکساروحذف کردوپروژسترون هم تاده روز دادوگفت بعدش قطعش کن

دوستان من همین الان پریود شدم از امروز یک روز حساب کنم یا فردا؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نمیدونم عزیزم به من چیزی واسه ساعتش نگفتن فقط گفتن روزی یکبارولی جالبه که من همون ساعتامیزدم

عزیزم میشه سوال منو جواب بدین 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰