2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
یه آتیش داغ توی چله ی تابستون گیرش میاد، حالا شاید به این دنیا نرسه ولی اون دنیا حتماااااا گیرش میاد ...

وای دقیقا ماهم همینجوریم صدا ازمون درنمیاد

من و همسرم حتی اگر با هم بحثی هم داشته باشیم خیلی اروم با حرف تمومش میکنیم هیچوقت نه داد و بیداد داشتبم ن سروصدا

مراوده باهاشونم نداریم در حد دیدن تو راه پله ی سلامو خداحافظ

مهمون هم نداریم جز سالی یکی دوبار ک خانوادم بیاد

اما اینا ی دونه دخترشون تاقبل از ازدواج هررووووز صداش روسرش بود فحش بود ک نثار مادر و پدرش میکرد

همسایه های اطراف هنوز صدای اروم مارو هم نشنیدن اما اینا همیشه صداشون تو کوچه بودتا پاییز گذشته ک شوهر کرد و رفت و همین الانم ک میاد باز وحشیه

منم گفتم حداقل خدا داد این طفل معصوم توی شکمم رو ازشون بگیره ان شاالله🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم همسرت تو مرکز ناباروری آز داده؟ 

بله تو همون بیمارستان کلینیک ناباروری داشت همونجا ازمایش داد دکتر منم تو همون کلینیکه که برای شوهرم آز نوشت

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من چند سال هست اقدام کردم و سال ۹۴ هم تو تین تایپیک بودم و حالا بعد ۵ بار انتقال منفی که شنبه نتیجه اخریش منفی بود نمی دونم دیگه چکار کنم ..واقعا خسته شدم ..نظر شما چیه 

یکی پارسال ۲۵ ابان بود منقی شد و یکی هم امسال ۲ تیر بود  .بااینکه گرید جنین هام a,bبودن ولی بازم منفی .دیگه جنین فریز ندارم و نمی دونم چکار کنم .من پیش دکتر عمویی  و بیمارستان مادر و کودک شیراز انتقال دادم .و انتقال قبلی با تزریق prp بود و این اخری هم تزریق pbmcدوروز قبل تو رحم بود که تقریبا ۵ توکن شد که منشی دکتر می گفت هرکی انجام داده از ۵ تا ۴ تاش مثبت شده .اینم بگم که روز سوم من پبوست درد ناکی داشتم که حس کردم یه چیز سفید مثل تخم ماهی انازه هدس تزم بیرون اومد به نظرخودم جنین مرده بود که لانه گزینی نکرده بود و دفعه قبل هم خونابه صورتی داشتم روز سوم .جنین های من به لانه گزینی به نظرم نمی رسن و می میرن .تازه بگم که من به امپول پروژسترون حساسیت دارم طوریکه همش ورم میکنه و کبود میشه و دردناکه بعضی شبا هم تب  می گرفتم .و صورتم مخصوصا چانه و بین دوابرو کلا قرمز و پوسته پوسته شده .و اینکه تخمدانهام درد ممکنه هنوز که هنوز ولی هنوز پریود نشدم بعد از قطع دارو هام . 

بتا روز شنبه که ۱۶ انتقالم بود ۱.۷ بود و کلا داروها رو قطع کردم وو گفته بودن روز ۲۰ هم از بده ولی به نظرم الکیه..انا جون به نظرتون چکار کنم شوهرم هم گفته بودن مشکلی نداره و خودم هم یه لوله ام بسته و یکیش هم پیچ خوردگی داره و حالا همون پیچ خوردگی که قبلا کیست داشته ۱۰ سال پیش عمل کردم خیلی دردناکه و ...داستان من زیاد این خلاصه اش بود 

سلام دوستای قشنگم،بچه ها من روز ۱۱ بعد آمپول و روز ۹ آی یو ای دو روز پشت هم بی بی چک روژان زدم که هاله کمرررنگ انداخت همون لحظه،امروز روز ۱۵ امپول و ۱۳ ای یو ای ، بی بی چکم منفی شد 😞هم روژان زدم هم خودکاری زیموها 💔بنظرتون دیگ امیدی نداشته باشم ؟؟یا صبر کنم تا موعدم ۲ روز مونده تا وقتم  

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام دوستان صبح بخیر  سونو دادم یه هماتوم دارم دو قلو باردارم هر دو قل استرس گرفتم

واااااای مبارکه ماهک جان بسلامتی جفتشون و بعل بگیری چقدر ذوق کردم گفتی دوقلوعه خداحفظشون کنه دست راستت رو سرم🥰😍😁

بتا روز شنبه که ۱۶ انتقالم بود ۱.۷ بود و کلا داروها رو قطع کردم وو گفته بودن روز ۲۰ هم از بده ولی به ...

عزیزم به نظرم دکترتو عوض کن و با یه دکتر دیگ استارت بزن 

و این‌که قبل از پروسه های درمانی مجدد از دکتر بخا ازمایشات ک لازم برات بنویسه ک دلیل این ۵ انتقال منفی چی بوده حالا این ازمایشات از ژنتیک تا ایمنی انعقادی و چکاب کلی بدت و هرجیز دیگه ای میتونه باهش

سلام دوستای قشنگم،بچه ها من روز ۱۱ بعد آمپول و روز ۹ آی یو ای دو روز پشت هم بی بی چک روژان زدم که ها ...

اول ک آز بدید دوما ک اگر هاش سی جی زدید بی بی ها میتونه کاذب بوده باشه ولی انشالله ک باردارید و توی آزمایش btahcg بالاست 

از نظر من بی بی چک برای ماهایی ک از روش های درمانی استفاده میکنی مناسب نیس و بهتر ک ازمایش بدیم 

ای باباا اینا بیمارن واقعا 🤦‍♀️ مامانم اینا هم یه همسایه داشتن کلا به همه همسایه ها ازار میرسوند اب ...

ما هم بتونیم شناسایی کنیم یه اقدامی میکنیم بالاخره، مشکل اینجاست اصلا نمی‌دونیم کیه 😐

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای دقیقا ماهم همینجوریم صدا ازمون درنمیاد من و همسرم حتی اگر با هم بحثی هم داشته باشیم خیلی اروم ب ...

ان شاالله هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و به آرامش برسید عزیز دلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله هرچه زودتر مشکلتون حل بشه و به آرامش برسید عزیز دلم 🤲🌹

الهی آمین

همینطور شما عزیزم❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یکی پارسال ۲۵ ابان بود منقی شد و یکی هم امسال ۲ تیر بود  .بااینکه گرید جنین هام a,bبودن ولی باز ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادی ؟

،هیسترو شدی ؟

قبل انتقال قرص پردنیزولون و سرم ای وی ای جی داشتی ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود