خدا هيچكي رو اسير همسايه بد نكنه
پنج ساله اين خونه رو ازشون خريديم چون زمانى ك ماخريديم قيمتها خوب بود تقريبا و درست بعدش قيمت خونه هابالا رفت زورشون اومد و هرسال ى جورى خون ب جگرمون كردن
ب اين فكر نميكنن بابا اون پولى ك ما داديم خب باهمون تونستن دو طبقه نيمه كاره شون رو تموم كنن
حالا هم از پارسال ب جاى موتور اسپيلتمون ك توى پاركينك بود گير دادن درصورتى ك قبلا جاى موتور خودشون بوده كه ماهم نصب كرديم
ك كار ب شوراى حل اختلاف كشيد و از سر ناچارى تو اوج بيمارى كروناى من و همسرم بوديم پذيرفتيم برداشتيمش
اما امسال ك خواستيم جاى ديگه نصب كنيم نصاب گفت اين جايي ك بايد نصب بشه همينه و اگر جاى ديگه بذاريد ب موتور فشار مياد و ميسوزه و از طرفى ديگه ى چيزى حدود ٦-٧ تومن هم خرج لوله و اتصالات و نصبش ميشه
الان درخواست كارشناس از دادگاه داديم اومد بررسى كرد گفت حق با ماهست اما اين خانواده اينقدر نانجيب هستن ك مرغشون ى پا داره و ميگن تو پاركينگ ايجاد مزاحمت داره
حالا منتظر دستور قاضى هستيم
فكر كنين تو گرماى ٣٥ درجه شرجى ما داريم با ى پنكه سر ميكنيم و مامان و بابامم خونه مون هستن😭😭😭😭
دعا كنين ك همينجا ختم بخير بشه و اونا اعتراض نتونن بذارن رو حكم قاضى وگرنه تا اخر تابستون دوندگى داره و من با اين وضعم از گرما هلاك ميشم😢
اينقدر خسته ام از شرايط و جو حاكم ك نه توان فروختن و خريد خونه ديگه داريم نه تحمل دارم اينجور ادامه بدم