2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
ممنون عزیزم دوتام انتقال دادم ینی شش تا ولی هیجکدوم آ نشد  عیب نداره همین که خدا نزاشت روز عید ...

منم جنین ب دارم اما ناامید نشدم.میدونم اگه خدا بخواد بهم میده..خداروشکر که تشکیل شده...انشالله همین دوتایی که انتقال دادی مثبت میشی 

#آبادان 🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزممم، آره دیگه مسافت طولانی خودش دردسر سازه، الهی که خدا دوباره دامنشون رو سبز کنه و به سلامت ...

تبریک میگم عزیزم.  الهى دوران باردارى رو به سلامتى سپرى کنى و فرزند نازنینت رو به سلامتى در آغوش بگیرى . عزیزم کدوم مرکز آى وى اف کردى ؟ فولیک اسید ۱ مصرف مى کنى ىا ۵ ؟

سلام🥺😭😭😭 بچه هاا الان از رویلان زنگ زدن چهار تا جنین برام فریز کردن با کیفیت بی و بی سی ا ...

عزیزم باز خوبه برات جنین تشکیل شده ان شاالله که همینا رو انتقال دادن برات نی نی های ناز بشن  جنین bهم ک خوبه نگران نباش 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان گلم . عیدتون خیلى مبارکا باشه . عزیزان فولیک اسید ۱ استفاده مى کنىد ىا فولیک اسید ۵ ؟ عج ...

برا منم ننوشته بود خودم میخوردم یک میخوردم قبل انتقال بعد انتقال ‌‌‌‌‌‌‌پنج 

عزیزم باز خوبه برات جنین تشکیل شده ان شاالله که همینا رو انتقال دادن برات نی نی های ناز بشن  جن ...

ممنون عزیزم خدا نزاشت عصه دار بمونم درسته متوسطه ولی بارم خداروشکر 😭ممنون خدا جوجه هاتو حفظ کنه

ممنون عزیزم خدا نزاشت عصه دار بمونم درسته متوسطه ولی بارم خداروشکر 😭ممنون خدا جوجه هاتو حفظ کنه

یعنی تخمکات پوچ نبودن ان شاالله که این ماه عیدیتو بگیری از امام علی 😍

یه سوال دارم موقع انتقال مثانه پر هستش باعث نمیسهبعدش ادم زود بره دستشویی؟؟اشکالی نداره🤔🤔🤔برام س ...

نه عزیزم اشکال نداره، من بلافاصله بعد از انتقال دویدم توی دستشویی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
تبریک میگم عزیزم.  الهى دوران باردارى رو به سلامتى سپرى کنى و فرزند نازنینت رو به سلامتى در آغو ...

ممنون عزیزم سلامت باشی، ان شاالله برای تمام بارداران🤲⁦❤️⁩

مرکز مام انجام دادم عزیزم ، فولیک اسید ۱

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستا فردا روز نهم انتقالمه این تست رو الان زدم میدونم زود زدم ولی ب نظرتون میشه امید داشت

عزیزم مبارکت باشه.... 

گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش(ون) کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com