2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من اونو دقت نكردم راستش چون شيافم داشتم متوجهش نبودم ترشح شفافوو ولي داشتم يادمه نه بابااا ان شالله ...

انشاله .دو یا یه بار اونم با پاک کردن خودم دیدم در حد خیلی کمرنگ

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام دخترا ببخشید بهتون استرس دادم.ممنون از اینکه دوهفته کنارم بودین.برام دعا کردین. خیلی دوستون دا ...

عزیزم زینب جان نشستم دل سیر گریه کردم😭😭😭😭😭 داشتم دعای عرفه رو شروع میکردم یه لحظه گفتم اول پیام شاد تو رو ببینم اما دیدم و کلی دعات کردم همه دخترا رو دعا کردم گلم بعد از خدا خواستم نیرویی مضاعف بهمون بده و مارو هم شاد کنه انشالله 

عزیزم دلت خیلی بزرگه انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله تو هم طبیعی باردار بشی  لازم نداری خودت انشاالله لازمش نداشته باشی

نه هنوز گلم . فعلا من باید پانکچر کنم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد.

الان نگاه کردم فقط ۲ ورق ازش دارم تاریخشونم برا ماه ۸ سال ۲۰۲۳ اس. نمیدونم وقت داره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهبه مشهد میری فاطمه نایب زیاره ماهم باش‌ به امام رضا بگو فاطمه بازم دوست داره بیاد پابوست فقط دعوام ...

ان شاالله اگه روزی مون باشه فردا صبح حرکت می کنیم. ان شاالله هر چه زودتر قسمت و روزی همه مون من جمله شما عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شکر خدا جوابم بی حکمت نبود باامروز .اشک نمی‌ریزم  برای دلم .برای امام حسین اشک بریزم.  شبک ...

اره قشنگ روضه میخونن انشاالله بحق حضرت علی اصغر همه مادر میشیم و اولاد سالم و صالح قسمتمون میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم دلم یه جوری شد در اون حین که من عضو جدید هستم به یادم بودی .فداتشم اجرت باخدا

عه الان ی لحظه چشمم خورد ب کاربری تون دیدم دقیقا سالگرد عضویتتون تو نی نی سایته امروز😍😁

من امروز سومین روز انتقالم استرس دارم همش انگار الانه که پریود شم میترسم

نترس جونم انشاالله بتای تپل مپل

الهی فداتشم عزیزم.اسم اصلی من همون میترا هستش. خدا دامن هممون رو سبز کنه

الهی آمین آره اسمت تو ذهنم اومد انشاالله که دامن همه مون سبز میشه

نه هنوز گلم . فعلا من باید پانکچر کنم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد. الان نگاه کردم فقط ۲ ورق ازش دار ...

عیب نداره فاطمه جان نتونستم پیدا کنم بهت خبر میدم جونم سلامت باشی

ان شاالله اگه روزی مون باشه فردا صبح حرکت می کنیم. ان شاالله هر چه زودتر قسمت و روزی همه مون من جمله ...

بسلامتی و دل خوش برین و بیایین

چي شد خونريزي؟ مطميني يكيش سقط شده؟ شايد هماتوم بوده منم دلم همه چي ميخخاااد ولي فعلا كه نميشه🥴ولي ...

ادامه داره فعلا اره ترشی که اصلا الان خوشمزه اش پیدا نمیشه لواشک هم گفتم همسرم بخره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی آمین آره اسمت تو ذهنم اومد انشاالله که دامن همه مون سبز میشه

فاطمه جان ببین اگه بانتقال شما میخوره امشب ی قرار بذاریم برسونم بهت چون صبح بعد نماز حرکت می کنیم میمونه برا ده روز بعد 

عیب نداره فاطمه جان نتونستم پیدا کنم بهت خبر میدم جونم سلامت باشی

باشه قربونت برم

چي شد خونريزي؟ مطميني يكيش سقط شده؟ شايد هماتوم بوده منم دلم همه چي ميخخاااد ولي فعلا كه نميشه🥴ولي ...

اون قلی که داره سقط میشه ۳۶ میلی هماتوم هم داره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم