2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
ایشون احتمالا یه نسبتی با همسر بنده دارن، حالا عکس سونو دست خودش نیست وگرنه بعید نبود سونو رو هم نشو ...

عزيزم  قشنگ معلوووووومه چقده خووووشحاان كه اينجوري بروووز ميدن برونگران حسااااااابي 😂🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر .هماتومت بهتر شده؟هماتوم بخاطر کار و وایسادن زیاده؟یابخاطر خود ای وی افه؟علائمش چیه لک بینی ...

عزیزم معمولا کسایی که مشکل انعقادی دارن داشتن اما بقیه هم احتمال داره داشته باشن.... 

لخته بین ساک و جفت بیشتر فکر کنم به خاطر عامل انعقادی ایجاد میشه... 

اما دقیق نمیدونم.... 

میتونه لک بینی باشه، خونریزی باشه، بدون اینام دیدم مثلا تو سونو فقط مشخص شده.... 

خلاصه هماتوم یا باید به صورت لک و خونریزی و لخته اروم آروم دفع بشه یا اینکه جذب میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دختر منم تو ٣٨ رفتم منم با اين سن ى دونه انتقال دادم

عزیزم منم بارداری اولم تو ۳۷ سالکی بود دومی ۳۹ سالگی.... 

تازه اول جوونیمونه.... 

دلمون باید جوون باشه مامانی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره باید اصرار کنم میگم دیگه انقدر بیا تا عادی شه برات بچه ها هم بیان بیشتر باید بیای من دست تنهام&n ...

چون با خانواده همسرتم بجا هستي تاثير داره ولي كلا مامانا همينجورين من مامانم غذا ميذاره ميگه خونه اين؟ چون بابام خيلي دوست داره بياد 😍حالا نه زياد ولي همون دوماه يبار ايناهم ميخان بيان خودش با غذااا مياد مگر اينكه بخام خواهرمو بگم دعوتشون كنم رسمي كه بدون غذا بيان 

یه نوع دیدژسترون هست برای تنظیم سیکل قاعدگی  معمولا به کسایی میدن ک پریوداشون نامنظمه مثل افرا ...

دقیقا موافقم.... 

چطور که من بارداری دومم چون بدون برنامه بود و منتظر پریودم نبودم با آغاز حالت تهوع شک کردم و تست کردم و دیدم باردارم.... 

یعنی اگه حالت تهوع نداشتم احتمالا مثل زی زی جون از تکوناش شک میکردم و تست میدادم. 😂😂😂😂

بچه ها میگم چرا باید دوتا پری بگذره برای انتقال جدید؟ خوب نمیشه باهمون اولین پری سیکل رو شروع کرد؟ ...

عزیزم هیچ بایدی نداره..... 

بستگی به شرایط هر فرد و اینکه چه قدر تحت هورمون بوده و رفلکس بدنش ممکنه بگن یه ماه بعد یا چند ماه بعد.... 

باید ببینی نظر دکترت چیه.... 

اما صرفا به خاطر عجله به دکترت تحمیل نکن زودتر شروع کنه.... 

انا جان من آندومتریوزم . دو سه ماه دیگه انتقال دارم . به نظرتون هر روز ویتامین e 400 زیاد نیست ؟&nbs ...

عزیزم ویتامین ای فکر کنم هفته ای دو بار بود دقیق یادم نمیاد.... 

پیج خانم دکتر صادق زاده اطلاعات خوبی داره در مورد آندومتریوز.... 👇👇👇👇

https://www.instagram.com/tv/Cap4F0dLuXm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

کلا رژیم غذاییش رو من خودم اون زمان خیلی نمیدونستم... 

اما کلا اولین مورد اینه چیزایی که استروژن دارن خوب نیست چون کلا آندومتریوز از استرگژن تغذیه میکنه.... 

باید بگردیم ببینیم چیا استروژن دارن کمتر بخوریم.... 

سیاه دونه

سویا

اینا میدونم استروژن دارن.... 

لبنیات میدونم خوب نیست.... 

گوشت قرمز ظاهرا خوب نیست.... 

بازم تو پیج یه چرخی بزن اطلاعات خوبی به دست میاری.... 

مرسی گلم من سه ماه دارم تا انتقال . فولیک ۵ برام‌نوشته . گفتم نکنه زیاد باشه

عزیزم اگه دکترت نوشته بخور.... 

من کلا یه سال تمام فولیک ۵ میخوردم.... 

بعدشم تو بارداریم فولیک ۵ بود که بعدا با فمیبیون جایگزین شد... 

چون با خانواده همسرتم بجا هستي تاثير داره ولي كلا مامانا همينجورين من مامانم غذا ميذاره ميگه خونه اي ...

ای جان پدر مادرا نمیخوان بچه هاشون اذیت شن 🥴

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای شرمنده تو رو خدا من زیاد سوال میپرسم . معجزه جان چه ساعتی فولیک رو مصرف میکردی ؟ 

فقط با کلسیم و لبنیات فاصله داشته باشه فکر نکنم دیگه خیلی فرق کنه کی باشه... 

اگر نیاز به سرکلاژ باشه تو این هفته دیر نیست؟ خیلی ناراحتم

@هانیلsآریل      

عزیزم اگه درست تگ کرده باشم دوستمونم فکر کنم هفته دیگه سرکلاژ داره