2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
من توصیه ام بهت اینه که بیشتر از خورد و خوراک برا مثبت شدن ، ذهنت و باورهات رو مثبت کنی..یعنی با ایم ...

مرسی گلم انشالله که مثبت بشه برای همه چشم انتظارا

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بچه ها من واقعا استرس شدید برای ای وی اف رفتن دارم .میشه ی قرص اعصاب کم خطر معرفی کنید لطفا اگر میدو ...

منم‌قبل اینکه بیام‌تو این‌ پروسه خیلی استرس داشتم. ولی واقعن‌اصلا اونقدر که میگن سخت و وحشتناک نیس. تخمک کشی که به نظر من یه عمل کوتاهو  ساده و راحته.. انتقالم که واقعا اصلا حس نمیکنی مثل یه معاینه سادست. سختیش فقط آمپول زدناشه از نظر‌من. اصلا نگران‌نباش اونقدا که فک‌میکنی سخت‌ نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمه ات چیه؟ با بیمه یه مقدارشو‌برمیگردونن ،درست اطلاع ندارم ولی تا ۳ میلیونشو‌ شاید برگردونن، انشال ...

تامین اجتماعیه. توکل ب خدا

نگو قربونت برم.واقعا میفهمم خییییلی سخته ولی خدا داره رشدمون میده هر کی رو با یه مساله ای ما هم با بچه. ان شاالله روز ما هم میرسه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی که خیرو خوبی نصیبت بشه عزیزم  خیلی ازتون ممنونم         انشاءال ...

قربونت برم عزیزم. الهی آمین برا همه دوستان مون ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه هايى ك مثبت شدين تبريك ميگم بهترن ان شاالله باردارى خوبى داشته باشين و زير سايه پدر و مادر ...

انشالله تودلیت سالم بیاد بغلت ..ممنونم عزیزم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
دخترا کسی اکو قلب انجام داده.حین بارداری؟ منظورم اکو قلب بزرگسال؟

خیر باشه زینب جان...خوبی؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
خیر باشه زینب جان...خوبی؟

سلام سمیرا جان خوبی گلم بهترشدی؟

ممنون خوبم اکو دارم تا ماه آینده.خواستم بدون کسی اطلاعات داره.

خوبم عزیزم   ان شاءالله فردا قرار خدا معجزه نشون بده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام بچه ها صبح آدینه بخیر  

پست قبلی من از هرطرف بخونی ۱۲۲۱بود.  چه جالب. 

خدا بهترینها رو زیباترین لحظات رو براتون رقم بزنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@fahimbanoo     سلام عزیزم خوبی؟ نی نی هات خوبن اگر اشتباه نکنم شمام زایمان زود رس داش ...

سلام جونم خوبی ویهان عزیزم نبودی یهو الان دیدمت انشاالله بارداری سالمی داشته باشی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دوستان من ۲۱ پریودی خراش رحم انجام دادم و۲۴ پریود شدم اما نگرانیم از اینه که ماه قبل پریودی خیلی خیلی کم بود یعنی در حد قطره ای شده بود الان این ماه جلوتر شدم اما بازم قطره ای قبلا اینجوری نبودم بعدم دیروز زنگ زدم مرکز گفتن قرص شروع کن بنظرتون مشکلی برای انتقال نیست

سلام بچها منم با ای وی اف باردارشدم بعداز 5سال الان پسرم6ماهشه وفهمیدم باردارم... میخام سقطش کنم خ س ...

عزیزم منم دقیقا شرایطم مث شماست یعنی وقتی که پسرم که حاصل میکرو هست شش ماهش بوده باردار شدم البته من یکم دیر فهمیدم باردارم اما حتی اگه زود می‌فهمیدم هم هیچ فرقی نداشت برام و جاشون رو چشمامه... 

نعمتیه که خدا بهمون داده به نظرم باید بذاریم رو چشمامون و تشکر کنیم ازش این یه جور امتحانه برای ما انصاف نیست که من به خاطر شرایط اقتصادی و اینکه مستاجرم و... یه موجود زنده و معصوم و که از وجودمِ از بین ببرم ،، خودت بهتر از من و بقیه میدونی و درک میکنی که چندددد نفر آدم هستن که الان تو حسرت مادر شدنن حتی با آی وی اف و هر روش دیگه ای،، دیگه اگه طبیعی باشه چه بهتر چراکه ماها هم یه روزی تو این شرایط بودیم و بیشتر از هرکسی قدر بچه ها مون رو میدونیم...

من وقتی فهمیدم باردارم بیشتر از خودم فکر پسر کوچولوم بودم که خیلی کوچیکه و کمبود محبت نگیره یه وقت ولی همه دورو وریام بهم گفتن به هردوشون توجه کن و محبت کن اتفاقا بچه هیچی نمی‌فهمه یه هم بازی و دوست هم پیدا میکنه خیلیم براش خوبه، فقط اون اوایل برا خودت یکم سخته که چند وقت بگذره دیگه راحت میشی بچه ها با هم بزرگ میشن و از آب و گل در میان

فاصله سنی بچه هامون باهم میشه 15 ماه🥰بهترین دوستای هم میشن و دیگه تنها نیستن همیشه هم هوای همو دارن🤗🤩

قربونشون برم.... من که لحظه شماری میکنم بچم بدنیا بیاد و فقط ببینمش😘🥰😚

سلام دوستان من ۲۱ پریودی خراش رحم انجام دادم و۲۴ پریود شدم اما نگرانیم از اینه که ماه قبل پریودی خیل ...

سلام خیر باشه عزیزم ، نگران نباش بد به دلت نیار وقتی خود مرکز هم گفته مصرف دارو رو شروع کن حتما مشکلی نیست