2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
به نظر من اندومتریوز خودش بی تاثیر نیست حتما پیگیرش باش....  من بعد درمان اندومتریوز حتی بار د ...

بله پیجشون رو دیدم من بعد از اون سونو دو سه بار دیگم سونو انجام دادم ولی همشون خوب بودن

میشه بفرمایید تهران کجا میرید؟ خوب هستن؟

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم‌یه سوال داشتم. ببخشیدا عذر میخوام  که‌ میگم، واژنم‌ بقدری ت ن گ شده که بزور شیاف میزارم. از دیروز اینجوری شدم کسی تا حالا مثل من بوده؟ خیلی واسم‌ عجیبه بنظرتون طبیعیه یا خدای نکرده خطرناکه؟ برم‌ دکتر‌؟

سلام دوستای عزیزم‌یه سوال داشتم. ببخشیدا عذر میخوام  که‌ میگم، واژنم‌ بقدری ت ن گ شده که بزور ش ...

واژنت تن.گ نیست ضخامتت زیاد شده و این هم تاثیر قرص اشترادیول هست ک میخوری هم اینکه وقتی باردار میشید این ضخامت ب خودی خودی برای نگه داشته شدن جنین صخیم میشه 

سلام بچه ها خوبین.یه سوال داشتم.

تا حالا تو خواب حالت انقباض وگرفتگی شدید رحم بهتون دست داده.شل وسفت میشد  

وای من اینقدر حالم بدشد از خواب پریدم تا ول شد

الانم انگار میخوام پری بشم ضعف کردم  

وای حال خیلی بدی زود انگار زیر دلم جمع میشد وباز میشد   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها خوبین.یه سوال داشتم. تا حالا تو خواب حالت انقباض وگرفتگی شدید رحم بهتون دست داده.شل وسف ...

نمیدونم‌ دقیقا منظورت‌ از شل و سفت‌ چیه‌ ولی من‌ درد پریودی شدید میگرفت‌ و بعد ول میکرد. جوریم‌ شدید بود که میگفتم همین لحظه پریود میشم اصلا امیدی نداشتم مثبت شم.  تقریبا روزای ۶.۷.۸ اینجو بودم.

من سر انتقال دوم اینطور شده بودم. زنگ بزن مرکز اگه اجازه داد  رکتال بزار

ممنون عزیزم. خدا کنه اجازه بدن چون‌ واقعا خیلی سخته اینجوری ادامه بدم.. حتی‌فک‌ میکنم‌ برای سونو هم‌کلی دردم‌ بگیره با وضعیتی که دارم... اصلا انگار‌بسته شده کلا😅

نمیدونم‌ دقیقا منظورت‌ از شل و سفت‌ چیه‌ ولی من‌ درد پریودی شدید میگرفت‌ و بعد ول میکرد. جوریم‌ شدید ...

سرچ کردم نوشته تاثیر زیاد هورمون پروژستون هم میتونه باشه

نه مثل درد  پری. مثل حالت .......  رو م به دیوار دیگه توضیح ندم ولش کن  خوب شدم ولی خیلی  بد بود  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد