2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم از خدا میخوام بهترین تصمیم رو جلو پات بذاره و بهترینا برات رقم بخوره....  منم بارداری او ...

سلام آنا جونممیشه لیست آزمایشهای ایمنی وانعقادی ر برام بزارین لطفاً؟!😍😘🥰

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیده بودم اهدایی که رو مینویسن قسمت توضیحات 

نه عزیزم همچین چیزی نیست.شنیده ها باعمل کرده هامتفاوت.

یک درصد هم که نیست اگر باشه توضیحی نداره فقط احتمالا بنویسن باحکم دادگاه همین اگر یک درهزار میگم .

تنها توضیحی اینکه شناسنامه گم شد یاهرچیز دیگه باتوجه به حکم دوباره صادر سده.

ببین وقتی یرای رسیدن به کاری ازتلاش همت خودت مطمئن باشی بدون هیچ مانعی سر راهت نیست هرچی هم باشه با ایمان وقلبت واراده محکمت خداهمیشه هموارش میکنه.

من به این حرفم اعتقاد دارم.

تو زندگیم برای داشته هان خیلی تلاش کردم خیلی تا به اونی که میخوام وخیرهست برام برسم.

ما هرموقع تو زندگیمون با سوالات مختلف دیگران وشرایط ها وموقعیت های مختلف مواجه میشیم اینکه بتوتبم چطور رفتارکنیم مهمه نه اینکه اونا چی میگن وچیکار میکنن.

توکلمون بیشتر باشه دلمون قرص تر میشه دوست خوبم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من ۱۲ماه پیش اولین روز پریودم بود اینماه دوازدهم چهارهفتم شده ینی یکشنبه هفته جدید نه هفته بع ...

من ۵هفته بودم ساک وجنین تو سونوشکمی دیده شده بود.ودکتر گفته بود دوهفته بعدش بیا برای قلبش.

خانم ها 

هزینه انتقال جنین تو بیمارستان بهمن۴/۳۰۰. 

و هزینه تعیین جنسیت ۴تا جنین،هشت میلیون تومن،و هریک جنین بیشتر از این تعداد یک میلیون و نیم به هزینه تعیین جنسیت اضافه میکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام به همه دوستان.

من این ماه که پریود شدم باید برم برای آی وی اف. دکتر برام آمپول گنال نوشته، رفتم بگیرم دونه ۳ و ۸۰۰. خیلیییی گرون درمیاد. دوتا نوشته برام که میشه ۷ و خورده ای. میخاستم بپرسم آیا خیلی فرق ایرانی و خارجیه؟ اشکال داره ایرانی بزنم؟

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
بچه ها من ۱۲ماه پیش اولین روز پریودم بود اینماه دوازدهم چهارهفتم شده ینی یکشنبه هفته جدید نه هفته بع ...

برا من ۷هفته و ۳روز بود که با سونو واژینال دید قلب رو

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
خانم ها  هزینه انتقال جنین تو بیمارستان بهمن۴/۳۰۰.  و هزینه تعیین جنسیت ۴تا جنین،هشت میل ...

من ۶ونیم دادم برای انتقال .هیچی کار ااضافی هم نکردن خیلی هزینه ها زیادشده والا  

من ۶ونیم دادم برای انتقال .هیچی کتر خاصی هم نکردن خیلی هزینه ها زیادشده والا    

کدوم مرکز؟

کدوم مرکز؟

کلینک خصوصی تاره ماه پیش رفتم گفت ۴ونیم تا نیمه خرداد من ۴تیر به هوای ۴ونیم رفتم قبض صادر کرد رفتم گفت تعرفه جدید ۶ونیم  

خدا رحم کرد یکم پول همراهم بود اصلا جاخوردم

کلینک خصوصی تاره ماه پیش رفتم گفت ۴ونیم تا نیمه خرداد من ۴تیر به هوای ۴ونیم رفتم قبض صادر کرد رفتم گ ...

وای ،ان شاالله که جواب بگیری 

منم شوهرم راضی به انتقال نیست ،خودم دارم پول جمع میکنم،😔خدا کنه منم جواب بگیرم