2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست

@atrin_arsen_atrina    

عزیزم به نیت شما و  از طرف تون هدیه به محضر آقا امام زمان عج دعای یستشیر رو خوندم.

الهی بحق صاحب الزمان عج بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ،چرا که نه.خیلیا اصلا باردار نمیشدن ولی با ای پی آف همون بار اول مثبت شدن.

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی جواب دادی. انشالله به تک تک خواسته هات برسی 🤲🏻😍

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
سلام حنان جون ممنون عزیزم ..نه جرات نکردم دل خوش ندارم از بی بی چک ..قربونت برم انشاالله برام دعا کن ...

عزیزدلم قبل ازاینکه بگی دعا کن برام داشتم پست قبلیتو میخوندم ک گفته بودی شوهرم برام نگرفت آخه دل خوشی از بی بی دارم ی لحظه نفس عمیق وبا دل شکستم آه کشیدم و چشممو گذوشتم روی هم گفتم خدایا حداقل دل این خواهرمونو شاد کن🙏هرکس ک توی این مسیرسخته آی وی افه دلش شاد بشه ب حق مقام مادری حضرت زهرا(ص)

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خیلیم دو قطره نبود انگار زیادتره رفتم نگا کردم‌😔 دیگه توکل به خدا ، هیچ انگار بازم تخمدانام‌ واکنش ...

اشکالی نداره چند قطره اشکالی نداره دقیقا همسرتون راست میگن خودتون بهتر و دقیقتر انجام میدین و تزریق میکنین.اصلا به واکنش و درد توجه نکنین من هر دوسری پانکچر که شدم اصلا هیچ دردی توی تخمدانهام نداشتم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده ،اگه استرس بذاره شاید تخمک‌داشته باشم‌ 😔

اصلا استرس نداشته باش با روحیه شاد برین استرس واقعا تاثیر میزاره برای خودم ثابت شده این چند روز موسیقی بزارین و برقصین و جو خونتون رو شاد کنین برین بیرون و تفریح و خوشگذرونی الانم که کرونا خیلی کم شده ان شاالله همه چیز عالی پیش میره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

من این تاپیکو همیشه میخوندم ینی یجورایی خواننده خاموش بودم با اینکه خودم آی وی افی بودم ولی پست نمیزاشتم ولی همیشه ی حس خوب ازین تاپیک دارم انگار پر از انرژی مثبته و از همه مهمتر بخاطر دعاهای همه دوستان عزیزی ک توی تاپیک هستن واقعا درحق همدیگه برآورده میشه که اکثرا مثبت میشن..چقده خوبه واقعا اینجوری...شاید دعای خودآدم برای خودش اجابت نشه ولی درحق دیگری برآورده میشه پس دعاهامون از هم دریغ نکنیم دوستان ..هرکدوم از بچها توی سیکل انتقال بودن بیان بگن تا دسته جمعی براش دعا کنیم بلکه فرجی شد و خدا دل شادمون کرد🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
سلام دوستا. من فردا انتقال دارم.رژیم غذایی رو کسی میدونه؟

سلام دوست عزیز.امشب غذا سبک بخور نفاخ نباشه.

صبح کله پاچه بخور .

موقع انتقالم مثانه پر باشه.توکل به خدا  خیر ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام دوستای گلم اگر تونستید به نیت دوستای عزیزم که فردا انتقال دارن آزمایش دارن و جواب مثبت هستن   .به نیت همه چشم انتظاری ومثبت شدنشون دعای توسل بخونیم.  

ان شاءالله خدا دل همه مون این ماه شادکنه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد