2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046165 بازدید | 684501 پست
یعنی من بد میزنم؟ آروم میزنم ولی خیلی سوزش داره و بعدشم تا نیم ساعت میسوزه😐😐

مال منم همین مارکه اگه خنک باشه بیشتر میسوزه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو‌شکر که دوستای خوبی مثل شما دارم‌ الان اگه تنها بودم واقعا نمیدونستم‌چیکار کنم ،خوبه که هستین  ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پد الكل ك ميزنى رو پوستت بذار خشك بشه بعد تزريق كن بخشى از سوزشش بخاطر الكله بخشى ديگه از خود امپول ...

آره میذارم خشک میشه ولی آره بعضی سوزناش سخت وارد میشه 😐نمی‌دونم چجوری میسازن اینارو

آره میذارم خشک میشه ولی آره بعضی سوزناش سخت وارد میشه 😐نمی‌دونم چجوری میسازن اینارو

عزیزم اون قسمت با انگشت شصت و اشاره قشنگ حالت بیشگون بالا بیار بعد حالت نود درجه بزن درد داره کلن همینه برا منم خیلی درد میاد مخصوصا داره مواد خالی میشه 

[QUOTE=242749748]چرا انقدر فکرهای منفی میکنی شما  چرا انقدر استرس؟؟؟ الان چند روز درگیر این موضوعات هستید  ...[

امروز روز هجدهمم بود که بتام شد ۱۰۷۱،دکترم گفت خیلی عالیه رشدش اما فردا بیا سونو یه وقت خارج رحمی نباشه،خودم حسم میگه خارج رحمی نیس چون دردی ندارم و بتام نرمال داره میره بالا،خیلی ترسوندم،من میدونم فردا یرم تازه بتام اومده بالا خیلی زوده بعد باید استرس بکشم،

[QUOTE=242749748]چرا انقدر فکرهای منفی میکنی شما  چرا انقدر استرس؟؟؟ الان چند روز درگیر این موض ...

یا یکی از دوستان تکرار بتا 7000 بوده 

دو قلو بود 

عزيزم خارج رحمی درد شدید داری 

من رفته بودم سونو خانمی اومده بود تشخیص خارج رحمی بود آنقدر درد داشت حتی لحظه ای نمیتونست رو صندلی بشینه 

رنگ و روش زرد بود اورژانسی سونو کردنش 

مطمئن باش همه چی خوبه نگران نباش 

بتات نه خیلی بالاس و نه خیلی پایین رشدش خوب بوده 

من تازه روز ۲۱ انتقال بتام ۱۰۷۱،دوقلو که اصلا فکرشم نمیکنم باشه

خب روز 21 چطور میگه خارج رحمی؟؟ 

چرا استرس میدن به مادرها 

شما آرامش داشته باش همه چیت خوب بوده 

انشالله که میری سونو ساک و کیسه دیده میشه خاطرت جمع میشه